Sonos освобождава безплатно приложение за iPhone Controller

, така че сякаш да докаже своята точка, ден след маскираното парче на инсталатора за това как точно iPhone, както и iPod touch в крайна сметка са толкова отлични Wise House Controllers, Sonos пускат безплатно Приложение за управление на тяхната музикална музикална система.

„Контролерът Sonos за iPhone ™ е безплатно приложение, което превръща вашия iPhone (или iPod® Touch) в пълноценният контролер Sonos. Плюс това, той използва познатия интерфейс на сензорния екран, както и се вписва в джоба ви, за да можете да го донесете със себе си около къщата. Най -хубавото от всичко, можете да го изтеглите безплатно в App Store за секунди.

Просто вземете своя iPhone, както и просто докоснете екрана, за да изберете стая, точка, както и да трепнете, за да изберете песен, както и след това да ударите Play. Групирането на зони, както и разглеждането на песни никога не са били по -лесно. Можете да смесвате, както и контролерите на съвпадение (CR100, настолния контролер, както и контролера на Sonos за iPhone) за максимална гъвкавост. Или започнете със Sonos, използвайки iPhone, който вече притежавате, както и един или повече зона играчи, разпространени в цялата ви къща. ”

www.sonos.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *