Splurge или Save: 6 традиционни парчета за всеки бюджетен план

H&H стилистът Reiko Caron споделя фаворити за дизайнер за всеки бюджет.

Колкото и да е точно колко щедри или ограничени могат да бъдат нашите бюджети, всички сме загрижени да направим мъдър избор на стил. Има нещо толкова удовлетворяващо в откриването на красиво, традиционно парче, което можем да видим как използваме, както и обичайки, за много години напред. Така че аз закръглих шест парчета от вегета, които със сигурност ще пътуват с вас от къща до дома, с избор за тези, които се надяват да спасят, както и за тези, които искат да се разпадат.

Това е вариант на вегета за жизнено пространство, особено когато е тапициран в мека неутрална материя. И двете дивани също предлагат дълбоки, щедри места за сядане, което ги прави много удобни. Бих предложил по -малко скъп избор от IKEA за първи апартамент или за някой, който желае да изпробва силна персонализирана тапицерия. „Високият“ избор от Elte, от друга страна, би направил прекрасно инвестиционно парче.

Източник: IKEA (отгоре); Elte

Продукти: Диван Stocksund с лек бежово покритие Nolhaga, $ 799 (отгоре); Penelope диван от Cisco Brothers, $ 7,165

Благодарение на техните стилни мраморни върхове, тези маси за пиедестал с чиста облицовка ще отговарят както на съвременните, така и на конвенционалните зони за хранене. Също така са подходящи за забавление, осигуряващи много място за сядане. Вярвам, че тази маса в стил Tulip от Shelter е отлична покупка, но за много по-изложен външен вид, проверете масата на Pondicherry от Avenue Road, която също разполага с луксозен мраморен пиедестал на Carrara.

Източник: Приют (вляво); Avenue Road

Продукти: Продукт: Таблица за хранене с лале с 36 -инчов кръгла мраморна плоча, предлагана при поискване (вляво); Pondicherry Table от Jasper Morrison, цена, предлагана при поискване

Има причина тези възглавници да изскачат в къщи, както и в шоурумите толкова дълго. Те са метод на сигурен огън за добавяне на текстура; Просто харесвам тяхното меко, женствено качество. Този рентабилен избор от HomeSense ще изглежда отлично хвърлен на диван или легло, докато тези пухкави капаци на възглавници от Williams-Sonoma ще осигурят на съществуващите ви възглавници незабавно надграждане.

Източник: HomeSense (вляво); Уилямс-Сонома

Продукти: шампанско монголска възглавница, 50 долара (вляво); Монголско покритие за възглавница с агнешка кула в слонова кост, $ 129

Подова лампа в стил статив е още едно парче, което се съчетава перфектно с разнообразни разкрасяващи стилове. Тази подова лампа от висок клас от Хорн прави прекрасно скулптурно изявление, но лесните линии на пода на пода на Elte Mkt също ми хванаха окото.

Източник: Elte Mkt (вляво); Хорн

Продукти: Светлина на пода в черно, $ 549 (вляво); Tripod G5 Floor Lamp от Santa & Cole, 1000 долара

Добавянето на графичен модел под краката е традиционно преместване на стил в H&H, както и нашите редактори, както и стилистите, особено харесват да използват геометрични килими с плоска кожа. И двата избора на неутрален тонист биха изглеждали отлично в хол, както и са спокойни, достатъчни за използване в спалнята. Dhurrie на Crate & Barrel е достъпен избор, докато версията на Madeline Weinrib със сигурност ще направи разширено изявление.

Източник: Crate & Barrel (вляво); Мадлин Вайнриб

Продукти: Ridley Wool Dhurrie Rug, от $ 179 (вляво); Кафяв и бял памучен килим, 525 долара

Тъй като те са толкова универсални, столовете в стил смокинг са мъдри допълнения към всякакъв вид дома. Те са рационализирани достатъчни за съвременните пространства, но също така работят в търговски. Те имат красив пригоден профил, но са удобни, за да потънат. Плюс това, те могат да бъдат настроени по двойки или да се използват самостоятелно като акцентни места. Вярвам,председател на Anced Bond.

Източник: CB2 (вляво); Мебели Barrymore

Продукти: Клубен стол, 949 долара; BF-6007 председател на облигации, разходи при поискване

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *