Дизайнерска дилема на абатството: Фиксирана

О, възхитен ден! Abbey ни изпрати очарователната си дъска за настроение след снимки и нямахме търпение да ги споделим. Нейното пространство е страхотен връх, който не е нужно да рисувате стените драстично различен цвят или да харчите големи долари, заменяйки всичко, за да получите основно модернизиран вид. Често само няколко нови парчета, малко по -наситени тон на стената и някои основни аксесоар Switcheroos могат да направят всичко различно. Ето нейното писмо:

Най -накрая изпращам моите снимки след грим на семейната стая, в които ми помогнахте това лято. Искам да ви благодаря толкова много за вашите дизайнерски идеи. Като добави в шоколадовото обзавеждане и килимчето, това наистина помогна да се достави контраст на стаята и да се определи пространството. Новите стъклени маси, сдвоени с кръглата масичка за кафе, наистина придават този класически и съвременен вид, за който ходех. И новите завеси за дължина на пода, съвпадащи настолни лампи и геометрични възглавници абсолютно привличат нещата. Всеки, който идва, обича декора. И може да забележите, че отидох с три отпечатъци от класическата симетрия на Crate & Barrel (когато ги публикувахте на друга дъска за настроение, разбрах, че трябва да ги имам!). Също така ще забележите, че сме добавили формоване на короната по тавана и актуализираме дъските, което наистина помага да се подобри външния вид на стаята. Благодаря ви отново, че помогнахте да превърнем нашата семейна стая много по -удобно място за излизане. Абсолютно ще се чуеш отново от мен! Трапезарията също се нуждае от помощ. И поздравления за бебето! -Абби

Само за да освежите паметта си, ето семейната стая на абатството преди:

Нашите любими видеоклипове

Моята минимална обиколка на гардероба
Шери ви отвежда във всеки последен чекмедже на скрин и закачалка за дрехи в нашата спалня, за да покаже как тя поддържа минимален гардероб за обикновен, неусложнен килер.

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 16 секунди

След това
Нашата спалня: 10 месеца в
01:03

На живо
00:25
02:03
01:16

И ето таблото, изработено по поръчка, която разгърнахме, за да помогнем да внесем някои класически срещи-модерни лак (вижте много повече подробности за идеалния съвет за настроение на Abbey):

И сега за очарователните след снимки. Разбира се, някои големи предмети като Червения секционен и Armoire не се промениха. А цветът на стената просто отиде малко по -дълбоко и по -пшенично (предложихме Westminster Gold 200 на Benjamin Moore за луксозния и „хрупкав“ завършек, който знаехме, че ще добави). Но ние смятаме, че по-малките актуализации на обзавеждането и аксесоарите (като килимчето, масичката за кафе, медийния шкаф, страничните маси, лампите, възглавниците, завесите и бюрото, които изкопахме) наистина шикозят в стаята. Плюс това вече има добавена функция, когато абатството спечели работна станция заедно с някакъв тежък стил.

Ура за дъска за настроение след снимки! Не беше ли абатство прекрасна работа? Фантастично е как червеният секционен истински свети в снимките след. Неочаквано изглежда, че е посочено и наистина изскача благодарение на по -богатия цвят на стената и червените ивици в килимчето (вместо просто да се смесват с по -светлите стени и руганския под в преди кадрите). А короната формоване наистина е черешката на тортата. Благодаря много за абатството на снимките! Ние просто обичаме, когато хората ни изпращат след снимки … и особено обичаме да чуваме, че една стая е много по -удобна и приканваща за живеещите там. За това става въпрос!

Но достатъчно чит-чат. Нека играем играта с любимите си части. Ние сме разделени между стените на Wheaty, този раиран килим и тези скулптурни лампи от двете страни на дивана. Решения, решения! И това изкуство също е вкусно …

Актуализация: За съжаление вече не можем да намерим време да поемем на клиента, поръчани на бордове за настроение (вместо това ще изсипваме общи табла за вдъхновение), но ако някога ги възстановим, ще направим голямо съобщение!

Още статии от любовта на младата къща

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *