Как да се разкрасим с прикрития Таупе

на Шервин-Уилямс разкри, че Powise Taupe разкрива като цвета на годината за 2017 г. Този актуален нюанс е съвременна дръжка на модела на Greige, както и е, според директора на Color Advertising на Sherwin-Williams, предприемете правни действия срещу Wadden, „какво се случва, когато Great Grey се събере с кафяв, както и има a скъпа. ” Погледнете с нашата галерия, както и вижте как точно този неутрален нюанс може да добави характер към всякакъв вид пространство на къщата!

В това пространство богатият, земен тон на стената добавя топлина, както и придава гравита на избелените дървени подове, както и на масата в стил пикник.

Фотограф: Майкъл Грейдън

Източник: Дом и къща юли 2008 г. Издание

Мекият нюанс на Taupe на стените добавя намек за цвят на неутралната комбинация на тази спалня, като все още поддържа зоната спокойна. „Това е новият неутрален“, заявява Сю от Powed Taupe. „[Това е] традиционно, но модерно, с идеалния баланс на топла, както и готин.“

Фотограф: Вирджиния Макдоналд

Източник: Дом и къща ноември 2012 г. Издание

Дизайнер: Сюзън, Емили, както и Елизабет Дайър

Разхлабените римски щори в вълнообразна шарка носят визуална мекота на дизайнера Silvana d’Addazio’s Kound Nook, докато наситено лилаво седалка на прозореца, покрита с изобилие от луксозни възглавници в различни нюанси на Mauve, играят от цвета на Таупе на завесите.

Фотограф: Майкъл Грейдън

Източник: Издание на дома и къщата януари 2014 г.

Дизайнер: Silvana d’Addazio

Това меко, женско пространство за хранене е приготвено в домашни условия с ръчно рисувана тема на черешов цвят над стените на Таупе. Сдържани цветни изскачания, като богатата лилава камина плочка, както и подрязването на злато около стаята, добавят фино настроено докосване.

Фотограф: Вирджиния Макдоналд

Източник: Издание на дома и къщата март 2015 г.

Дизайнер: Катрин Нюман

Богатият нюанс на функционалната стена на тази спалня се съчетава добре с другите неутрални аспекти в стаята, като хрупкавите бели чаршафи и райета кафяв стол. Големият прозорец със стъклен блок позволява много естествен лек поток, както и поддържа зоната ярка, както и ефирна.

Източник: Подложка за дизайн

Дизайнер: Кенет Бърд

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *