Няколко удобни за пощата коледни подаръци

е време за: Secret Santa: разкрити. Това ме кара да се смея, защото се сещам за някой мъж с дълбок сериозен глас, представящ шоу с това име след Dateline или нещо подобно. Както и да е, тъй като куп от вас са поискали тайната мръсотия на Дядо Коледа (и нямах търпение да разлея кой имам и да науча кой ме има!) Ето го:

Имах … (Drumroll? Някой? Мога ли да се шамарят поне на маса или нещо такова?) … Къща на Смитс! Беше толкова забавно да опаковам два пакета за малко изненада за нея. Първият включваше две декоративни рамки от Майкъл, които аз персонализирах с някаква боя в името на някакво коледно веселие (и двамата първоначално бяха тъмнокафяви).

Мислех, Дърво зърно (вид ми изглеждаше зебра), че го боядисах лъскаво бяло и влачих суха четка с някаква вар зелена боя върху него, за да хвана само повдигнатата част на зърното, докато страните остават бели (след това запечатах то с малко пръскане на поли). Когато бях на Майкъл, аз също грабнах малък керамичен контейнер, на който се рисувах с няколко постоянни маркера на Sharpie и изпълнен с тофи. Мммм. Чух, че и там се погрижи доста бързо! Много радостен.
Нашите любими видеоклипове

Ikea Corlet Tour
Вижте как използвахме системата Ikea Pax Closet, за да внесем тонове организация и съхранение в нашия прясно реновиран килер. Взимаме ви във всяка врата, чекмедже и решение.

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 9 секунди

След това
Нашият басейн: ден и нощ
02:22

На живо
00:25
02:03
01:09

За мен беше невероятно колко коментатори предположих, че имам къща на Смитс веднага (откъде знаеш!). Вторият ми малък пакет за празнични грижи беше по -скоро представа. Отидох с тема за боя. Хаха. Вижте … това е улика. Не можах да устоя на тези сладки мънички контейнери за бои в пътеката за храна на Майкъл, така че реших да ги напълня до ръба с червено и зелено M&S и да напиша малко празнично съобщение на пръчка за боя.

Дори използвах чипс от боя от странния си кошче за чип на остатъка (да, имам един от тях), за да изрежа малки домашни „дърво“ етикети за върха на всяка консерва. И влязох още едно малко ястие от екстри (този път отидох с известните бисквитки от Украпс – те са най -добрите!). Всяко да, ножиците ми казват „Не Джон отрязва!“ В Шарпи. Той продължаваше да използва добрите ми ножици, за да правя неща като отрязана лепкава лента. Сега той е забранен.

Това е, което дадох на моя сладък блог приятел, Шели. Странно ли е, че се забавлявах толкова много, като сглобявам тези малки неща? О, Коледа, вече ми липсваш.

Що се отнася до това кой ме е имал, това беше Таня при спасяването на датата за тарталети! Бях напълно изненадан между другото (не просто го казах – честно казано нямах представа). Всъщност имах представа, че е някой друг, освен пощенската марка на пакета, заснемайки това надолу-и тъй където всички разляхме боба.

Вече споделих първата си изненада тук (великолепна малка сребърна кутия с три блестящи персонализирани орнаменти):

И втората ми изненада беше също толкова сладка! Кутия с винтидж пощенски картички Vanity Fair с друг доста блестящ орнамент за дървото (перати крила)! Толкова е забавно да прелиствам новата си колекция от картички – и всъщност мисля, че имам страхотен проект, който мога да направя с тях, така че нямам търпение да видя къде води това! Знаеш, че ще те държа в течение.

Голяма благодарност на г -жа варовик за организирането на цялата тази шебанг и всички останали тайни кохорти на Дядо Коледа като:

Мишел на 4 мъже 1 дама

Брайн в Брайн Александра

Емили в Емили А. Кларк

Шели в House of Smiths

Мелиса в вдъхновената стая

Дженел в Изабела и Макс стаи

Палома в La Dolce Vita

Ячин в прекрасни малки детайли

Никол, като го направи прекрасен

Мариан в интериора на горчицата

Лорън в дом за чист стил

Таня на запазване на датата за тарталети

Мишел в Tenjune

Сара при пестелива мацка за декор

Лора при теб ме разбърка

Толкова забавно! Някой от вас направи ли някакъв таен бизнес на Дядо Коледа тази година? Знаете ли кой сте ви имали през цялото време или сте били изненадани? И как по дяволите знаех толкова много от вас, че имах Шели втората, тя разкри моите рамки? Мислех, че е толкова неясно и случайно, че никой няма да разбере, че съм аз! Хаха.

PSST- вижте странната малка осветителна мания на Джон (и помислете как би изглеждал в Snuggie) тук.

Актуализация: Можете да разгледате всички наши любими находки за празничен декор тук – много от които са под 15 долара!

Още публикации от Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *