Малко годишнина като

скъпа къща,

Имаме предвид, че се движим точно за две години назад, както беше вчера. Както и хлапе, ние бяхме начело на токчета за вас от самото начало. Бог разбира защо, когато погледнем назад към първата външна снимка, която направихме …

Но ти ни беше в здравей. Дори когато ни поздравихте, като държим този луд разделител на рафтовете в жилищното пространство, общо с обезцветен стъклен квадрат, както и изкуствено каменно кацане на линолеум.
Предпочитаните ни видеоклипове

И кой не би бил очарован от този датиращ тапет за трапезария, както и от древните кухненски райони, които викаха „Пол Бунян тук“?

Сигурно главната спалня беше някак непокрита, но ние бяхме положително над луната за първата ни опция за цвят на синьо-сиво боя (единствената, която не сме модифицирали поне, когато през следващите 24 месеца).

И този ден беше плашещата ложа за пушене, която винаги разбрахме, че никога не сме искали. И все пак не можахме да изчакаме да посочим тези 890 документи за заем за дома, за да ви направим наши. Може би, тъй като имахме големи планове да рисуваме ламперия, както и да стъпим в някои доста нещастни мебели, докато не успеем да работим с енергията за боядисване на тухлата, както и гредите (и да работим с средствата, за да заменим тези ужасни общежития).

Но пространството, което запечата офертата, беше вашето очарователно, както и великолепна слънчева стая. Въпреки че килимът миришеше на пикай, ние включихме носовете си, както и се включихме, докато не изглеждате малко по -представими.

И въпреки че се похвалихте с пет разрушени, както и мръсни вентилатори на тавана, ние погледнахме другия метод (и угонихме очите си върху двете ви камини). Освен че въпреки че нямахте нито един електрически изход в нито една от банята, дори не забелязахме, докато не се преместихме, както и се опитахме да включим нашия сешоар. Ние също бяхме забързани, озарявайки предната веранда- единствената в квартала. Както и наистина скъпа къща, независимо от истината, че каквото и да е, че ни направи слаби в коленете (по страхотен метод, както и по лош начин), именно реколта метеорологично състояние на кравата ни убеди, че сте „The един. ”

Така че благодаря за смеховете, спомените, почти херниите, снафуса, житейските уроци, както и трансформациите през последните 731 дни. Ето за много много много много повече.

Още статии от млада домашна любов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *