Plex Seven носи медийния плейър Nirvana

Plex, медийният плейър / библиотечния мениджър за Mac просто удари още един основен етап с пускането на V0.7.0. Целият квартал работи трудно за най -новото издание, както и като част от автоматизираната къща за тестване може да докладва с някои авторитети, че това нещо скали!

Несъмнено най -значимата нова функция в това издание е добавянето на „Media Server“, който ви позволява да възпроизвеждате всичките си DRM’d iTunes Music плюс цяла позиция на други функции като отлично аудио, както и поддръжка на видео подкаст.

„Plex Media Server е самостоятелна програма, която работи заедно с Plex, както и сервира медии от вашите ILIFE приложения (iTunes, както и iPhoto днес, бленда, както и Lightroom скоро). Plex комуникира с Plex Media Server на регионалната машина, във вашата регионална мрежа или дори по целия свят по интернет. Това означава, че можете да свирите плейлисти на приятелите си iTunes или да търсите техните подкасти или албуми с картини. ”

Друго от нашите предпочитани допълнения е новата музикална функция. Когато влезете, оставяте държавата Battlestar Galactica да търси вашите телевизионни епизоди, ще получите музикалната музика от шоуто, което свири на заден план. Този фин надстройка отново добавя към изключително експертния външен вид, както и усещането за това грандиозно напълно безплатно приложение.

Plex iTunes подкаст поддръжка geekbrief.tv

Има много други нови функции, както и корекции в v0.7.0, както и официалното съобщение за пресата ще дойде утре, но ние искахме да можете да го опитате днес. Вземете Plex 0.7.0 от връзката по -долу, както и проверете блога на Elan за обширния списък на функциите, както и поправки също.

Бележки за издаване на блог на Elans v0.7.0 elan.plexapp.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *