Декориране с висулки

Моята дизайнерска смачка на момента е Брад Форд, скоро ще бъде, ако не, разпознаваем дизайнер, първоначално от Арканзас (аз съм от Алберта, както и някак си вярвам, че това означава, че можем да свържем ). Харесва ми точно как неговите зони са чисти, както и спокойни, както и да се чувстват жизнеспособни, но не са претрупани. Както и той е сладък!

Забелязах това пространство на неговото, както и мигновено беше привлечено към бялата палитра, окачени места за сядане, както и по-специално на вдъхновените от природата порцеланови гирляни, които произвеждат функционална стена.

Тази висяща стена, която изготвяше, действа като скулптура, замествайки предсказуемо произведение на голямо изкуство. Той произвежда вид, който е напреднал, обаче не се приема толкова добре.

Напомня ми на базираната във Ванкувър плаващи постелианови висулки за висулка, повлияно от формации на Barnacle, които абсолютно обичам.

Попаднах на достъпна, по -работеща дръжка на този стил в едно от любимите ми места в Торонто, аржентински магазин, както и кафене La Merceria. Техният екран на прозореца разполага с юта гирлянди с деликатно сърце, звезда, както и черупки във формата на листа (28 долара всяка).

Трябва да призная, че съм тип Scrooge, когато става въпрос за коледно разкрасяване, но те ми повлияха с донякъде радостта им-въпреки че ще открия метод, който да ги накарам да работят целогодишно.

За да видите повече от стила на Брад Форд, провери блога на Suzanne Dimma от миналата седмица.

Фото кредити: 1. Meade Style Group Blog2-4. Brad Ford Interior Design5. Bocci6-7. Андреа Милс

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *