Коледно дърво за деца с бои с чипс и панделки

, което тя духа! Или може би трябва да кажа „Тар тя свети!“ Така или иначе, ние станахме.

И тази година темата беше:

Безплатни неща, които вече имахме (без влизане в колата, за да извлечем каквото и да било, като се има предвид, че се страхуваме, че ще ни струва още седмица, за да разберем нещата)

Нищо заострено/твърдо/чудно (поради съображения за безопасност на боб)

цвят, цвят, цвят (точно като нашето настолно дърво в хола)

Нашите любими видеоклипове

Така че да, ние придадохме на нашето дърво с пълен размер изцяло нов вид (вижте как изглеждаше през 2010, 2009, 2008 и 2007 тук), използвайки неща, които вече имахме в къщата, като куп остатъчни чипове от моите кошче.

Да, запазвам стари чипове за боя, за да ги използвам повторно за неща като този арт проект …

… И това моментно споразумение за пощенска картичка (от офиса на първата ни къща) …

… И тазгодишният проект за дърво:

Първо ги нарязах на ленти (затова извадих 2-3 орнамента от всеки остатъчен чип на боя Benjamin Moore) и след това използвах дупка, за да направя дупка …

… Което след това използвах, за да завъртя канап и да нанизва от кошчето си, за да ги закача. Обичам, че те са като съвременни малки цветни леглата, които покриват дървото. И разбира се фактът, че всички те бяха F-R-E-E, също не навреди.

Другият основен елемент на декорация на дървото е няколко макари от панделка от гардероба за опаковане на подаръци (забит на просвет от последната Коледа на Майкъл). Просто ги разгърнахме, намерихме централната точка и я сгънахме над горната част на дървото, така че същото количество панделка се заби от всяка страна на дървото в обърната V форма. О, и „полата на дърветата“ са само три изкуствени кожи от овце от Ikea (в този момент те са нещо като празнична традиция).

Дори имах някаква остатъчна панделка, за да направя малко поклон в горната част. О, Шукс. Нашето дърво е абсолютно гал тази година.

О, и вероятно ще забележите две неща от тази снимка …

Все още не трябваше да „настигнем“ с нашия календар за развитие, когато направихме тези снимки (втората, в което се качихме, развълнувано щракнахме тези снимки) – но Клара и аз обмислихме, че оказахме 12 орнаменти за развитие на дървото – така че ние “ Върнете се към един на ден оттук нататък.

Направихме бърза декорация на камината в кухнята, нека разгледаме по -отблизо:

Добавих няколко стари перови дървета на пода (от Target, няколко години назад), заедно с две керамични птици нагоре на камината (като два бели коледни гълъби) от продажба на имоти преди няколко години. Добавих и в малкия магазин за пестеливост, който Rocking Horse, който рисувах за Клара (повече за това тук). И разбира се, окачих чорапите си от Target преди няколко години (назад тази година – само за да го подправя) …

Може да изглежда, че тези три чорапи показват, че Бъргър не е получил такъв … но разбира се, че го направи! Джон и аз всъщност споделяме един (обозначен с „мама и татко“) и тогава има чорапа на Клара и чорапа на Бъргър:

Аз също забих кошница, пълна с подаръци в камината (всъщност те са фалшификати, вижте как ги направих тук).

Едно от най -забавните неща за новата врата между кухнята и трапезарията е, че можем да се насладим и на дървото от кухнята. Виждате ли да надникнете зад ъгъла на отвора?

Никога не бих се радвал да се наслаждавам на тази гледка, ако стената не слезе преди малко. Да, демонстрация!

Толкова е чудесно да видите нещо празнично в трапезарията (голямото дърво), кухнята (празничната мантия) и хола (нашето настолно дърво). О, Христос, как те обичам. Позволете ми да преброя дърветата, е, начини.

Това е вътрешността на къщата, всички украсени за теб. Е, много от него (все още имам проект за галерия за ваканционни рамки, който да снимам и споделям с вас). О, да, и за първи път и ние декорирахме и външната страна на нашата къща! Говорим светлини и звезди и дори домашен венец и някои яркочервени керамично изглеждащи елени. Точно така, излязохме всички. Снимки да дойдат веднага щом можем да ги щракнем и да напишем нещо!

PSST- утре ще се върнем с актуализация на кухнята за теб! Много от нещата, върху които работим, са много ориентирани към детайлите (напр. Точно толкова бързо, колкото можем!

Актуализация: Можете да разгледате всички наши любими находки за декорация на празнични тук – много от които са под 15 долара!

Още статии от любовта на младата къща

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *