PLOGG – Измерване и управление на енергията на уреда

PLOGG е щепсел, който е енергиен метър, лора и превключвател, който може да говори с вашия компютър, PDA или смарт телефон. Предлага се във версиите Zigbee и Bluetooth, Plogg може да комуникира безжично с редица устройства, докато наблюдава, отчита и включва и изключва дистанционно.

„PLOGG® е комбиниран интелигентен метър (KWH) и регистратор на данни, особено подходящ за измерване, наблюдение и контрол в точката на използване – нивото на уреда. PLOGG® се предлага в два безжични формата, или Bluetooth® или Zigbee, като всеки предлага предимства за конкретната цел, предназначена.

PLOGG® може да бъде доставен или като самостоятелно устройство за крайно потребители, или като интегрирана мрежа за отчитане на енергия или като вградено устройство за включване в OEM продукти. Като плъгин устройство са налични редица международни формати на щепсели, включително Schuko, French, Swiss и Australian.

Системата PLOGG® предлага:

Управление на безжична енергия на ниво уред

Кратко изплащане <1 година Повишена информираност за енергийните отпадъци Интеграция със системи за управление на сгради Активира сравнения на производителността на уреда Поддръжка на мрежата на ZigBee PC & PDA платформи за отчитане дистанционно включване/изключване ” www.plogg.co.uk Искам още? - Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени по имейл, направо във входящата ви поща всеки ден Споделя това: Facebook Twitter Reddit LinkedIn Pinterest електронна поща | Повече ▼ WhatsApp Печат Skype Tumblr Телеграма Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *