5 Модерни организационни услуги

, завладяващи струпване, не е нужно да го крие. Тези интелигентни идеи ще запазят живота ви в покупката и ще добавят стил към вашето пространство.

Закачете тъкани кошници на стената, оставяйки подовото пространство напълно безплатно за обувки и чанти за паркиране. Изберете кошници с капаци: те са идеални за прикриване на купчини шапки и шалове, като същевременно ги поддържат достъпни.

Какъв е смисълът в разкъсането на неща, които са толкова красиви за гледане? Поставете трайни куки за стени на различни височини, за да създадете стена на галерията на многото ви красиви чанти и аксесоари. Оставете много място между всяка кука, така че те да победят различни размери на чанти. Използвайте винтидж закачалка, за да държите шалове и дълги колиета.

Преобразувайте незавършените държачи за дървени списания в сложни парчета за съхранение. Дайте на всеки притежател един или два слоя боя и прикрепете чекмеджето за златно библиотека за издърпване за научно докосване.

Изкопайте античните чаени чаши на баба си, за да създадете прекрасен дисплей с Vanity-Top. Вашите бижута ще създадат искряща винетка, която е лесна за подреждане.

Завидна колекция от красиви обувки е достойна да получи гордост от мястото. Конвенционален шкаф със стъклени фронтове, оборудван с рафтове, е гениален начин за показване на десетки обувки, като същевременно ги предпазва от мръсотия и прах и позволява лесен достъп.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *