Жилищното пространство като вход

Q. Нашият дом е малък, 75-годишен вътрешен градски дом. Нашето предно пространство се използва за четене, отпускане, забавление, както и води метода от входната ни врата до останалата част от дома ни. Точно как да променя това пространство, за да го направя удобно, както и зашеметяващо първо възприятие на нашия дом?

– Гейл Хорват

А. Пространството, което действа като вход за останалата част от нашите къщи, обикновено се пренебрегва. Независимо дали е канал, фоайе или хол, тези зони трябва да бъдат проектирани да представят, както и да въведат вашия стил, както и останалата част от къщата ви.

Първо, в нишата си добавете пейка или вградена седалка по ширината на стената. Гъпка с дебела, тапицирана възглавница, пейката ще направи нишата да изглежда много по -приветлива, както и до домашни обувки, както и ботуши отдолу. Настройте формоването на короната, боядисана топло бяло в нишата си в допълнение към всички хола, както и повярвайте за боядисване на стените на ниша в различен цвят, като приветливо червено или инсталиране формоването, само за да може тази област да бъде малко по -различна, както и интересна. Не забравяйте да помните да добавите огледало тук – това е задължително във вход.

Мебелите ви за жилищно пространство са красиви; Масата за проверка, Armoire, както и столове са прекрасни. Столовете под прозореца произвеждат доста място за сядане, но изискват повече цвят за общо визуално. Едно просто допълнение като бяла или премахване на стъклена ваза, пълна с ярко розови лалета, би направило тази настройка поп. Тъй като имате толкова хубави мебели от дърво, повярвайте за боядисването на корпусите на прозореца си в бяло, като новото формоване на короната. Това ще предложи мигновено контраст с топлата цвят на боя, както и мебели от дърво, в допълнение към допълнителен интерес.

Някои от прозорците са толкова близо до стените за завеси, така че помислете за римски или ролкови щори в ивица или естествен тъкан материал, за да подмладявате прозорците.

Боядисайте камината си, както и дори тухлената бяла като новата тапицерия, както и повярвайте в плъзгането на вашия син диван, както и за раирано кресло в естествен, бял памучен деним. Това ще актуализира моментално помещението, както и ще даде възможност за всеки тип други материали, които въвеждате, за да се откроите. Настройте групиране на огледала, снимки или произведения на изкуството върху вече синия диван, за да добавите интерес към тази стена. Добавете голям килим за площ в неутрална юта или сизал, за да закрепите зоната за сядане, занимаваща се с камината, която също ще предложи повече топлина в стаята. Преместете по-добре своя слепен стол в камината, под ъгъл, както и използвайте гърдата като масичка за кафе. Ако се отнасяте с кожения стол по същия начин, те ще изглеждат по -отворени, както и приканващи. С гърдите като масичка за кафе може да не изисквате пейката/масата на малкия фермер до кожения стол.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *