AlertMe си партнира с Telco и Firms Controls Control

миналия месец AlertMe изрази намерението си да преместят своята технологична компания към бизнес с по-голям обем.

Само няколко седмици и фирмата току -що обяви редица новини, включително потенциално огромна сделка с Deutsche Telekom, придобиването на Wattbox и тактическо партньорство с SmarTheating Application Company, Invensys Controls.

На гърба на разработването на отворени стандарти (OSGI) Controls Platform AlertMe обявява партньорство с Deutsche Telekom, което ще го види, че разработва набор от приложения за управление на жилища за „Smart Connect Box“ на Telcos, който ще бъде на разположение на 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона, които ще бъдат достъпни за 35 милиона на 35 милиона на 35 милиона на 35 милиона на 35 милиона на 35 милиона на 35 милиона на 35 милиона на 35 милиона на 35 милиона на 35 милиона Немски домове от средата на 2012 г. (независимо от доставчика на Telco) – това е домашната автоматизация и управлението на енергията в мащаб на масовия пазар.

AlertMe, технологичната компания Smart Home, днес обявява разработването на платформа за управление на отворени стандарти (OSGI) и партньорство с Deutsche Telekom, най -голямата телекомуникационна компания в Германия, за да разработи набор от приложения за управление на дома за своята платформа Smart Connect. Партньорството с Deutsche Telekom представлява първото ниво на Европейско партньорство за AlertMe и следва обявяването на своето тактическо партньорство и търговско споразумение с най-големия полезен газ в Обединеното кралство на стойност над 20 милиона паунда доставка на продукти и услуги.

Той също така обявява партньорство с Invensys за разработване на приложение за умножително ядене, което ще позволи на потребителите да контролират отоплението дистанционно чрез онлайн, смартфон или SMS, нещо, което AlertMe описва като „приложение за убийство“…

AlertMe, технологичната компания Smarthome и Invensys Controls, глобален лидер в отоплението, вентилацията, климатизацията и хладилника (HVACR), днес обявяват, че са си партнирали за развитие на умалинг, приложението на убиеца, което ще направи революция как потребителите нагряват домовете си за максимален комфорт и ефективност.

И накрая, придобиването на Wattbox за разширяване на предложението за отопление на AlertMe също към гореща вода …

AlertMe The Smarthome Technology Company, днес обявява придобиването на интелигентна компания за отопление и контрол на топла вода, Wattbox. Придобиването ще даде възможност на AlertMe да разшири предложението си за отопление към гореща вода, като същевременно добавя интелигентна автоматизация към контрола на енергията на дома.

AlertMe.com: Alerme да станете отворен портал към вашия дом

Искам още? – Трябва да ни следвате в Twitter, като нас във Facebook, или да се абонирате за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *