Мъдрата стара сова

совата (преди ElectriSave) е спретнато устройство за наблюдение на това колко електрическа енергия използва вашият дом. Systyem струва £ 49 и вече е достъпен онлайн на www.theowl.com, а също и от Nationwide B&Q магазини. Следва пълна прессъобщение.

„Owl се грижи за вас – Основната нова джаджа помага на потребителите на Обединеното кралство да спасят планетата и джоба им, като следи вашето електрическо използване, никога не е било много по -лесно с пускането на новия безжичен енергиен монитор на Owl. Това разкривателно устройство, което има за цел да помогне В борбата срещу изменението на климата е предвидено да покаже милиони хора колко точно електрическа енергия губим в домовете си, като същевременно подчертава парите, които всички можем да спестим в резултат. Совата следи електрическата енергия на дома и за първи път Доставя паричната информация в реално време за използването на енергията на домакинството. Когато светлините и уредите са включени, лесният за четене LCD монитор на совата разкрива точно колко електрическа енергия се използва, как се променя цената на електрическата енергия на час и Колко вредни емисии на CO2 произвеждат домът. Просто изключвайки уредите, когато не се използват, или по -скоро се използват излишно, потребителите в Обединеното кралство всъщност могат да спестят до 25% от електрическата си енергия САЩ GE – спестяване, което се превежда директно за минимизиране на месечните им сметки и вредни въглеродни емисии на домакинствата.

Според тръста за пестене на енергия над една четвърт от всички емисии на CO2 на Обединеното кралство идват от отделни домове, като средното домакинство във Великобритания създава шест тона CO2 всяка година. В Обединеното кралство обаче се губи енергия на домакинството на стойност 7,5 милиарда британски лири всяка година. Огромна електрическа енергия на стойност 3 милиарда британски лири в момента се изразходва само за захранване на потребителски електронни и компютърни продукти във Великобритания годишно – това е 30% от средната сметка за електрическа енергия на домакинството. Всъщност се очаква потребителската електроника и информационната комуникационна технология да представляват почти половината от цялото използване на енергията до 2020 г.**

Действайки върху четенията на OWL, потребителите могат не само да намалят емисиите си, но и да сведат до минимум средната стойност на £ 1000+ годишната енергия. Бързо изключване към изключване, осъзнавайки, че е невероятно да намалим въглерода и да свием нашите сметки за комунални услуги. Най -накрая се раздава на всеки от нас, на всеки 100 паунда годишно ненужна електрическа енергия „изтичане“ (т.е. енергия, която плащаме Защото, но всъщност не се възползвайте от; енергия, която прониква в режим „в готовност“; или просто оборудване, оставено да работи немислещо), наистина се монтира – небето високо – както в сметките, които плащаме сега, така и „щетите“ или Наследство Нашата разхищение оставя след себе си. “” Всяка 100 паунда електрическа енергия, спестена у дома спестявания от въглерод, когато можете да видите какво правите – в тъмното – и точно това е совата Арфа око за въглеродни отпадъци прави. ”

Кийт Бери, изпълнителен директор на OWL, казва: „Изследванията показват, че потребителите на Обединеното кралство имат желание да предприемат лични действия по отношение на изменението на климата, но все още не са сигурни какво всъщност могат да направят на индивидуално ниво. И може би това е така, защото, въпреки че правителството вдигна значителен шум от необходимостта да сведем до минимум консумацията на енергия, домакинствата не са имали физическите показатели да направят нищо по въпроса. Така Количеството електрическа енергия, която сме използвали. Всичко това е настроено да се промени с OWL, тъй като хората ще могат да измерват използването на електрическото си използване-просто и рентабилно спасявайки планетата и техните джобове. ”

Совата е просто инсталирана от домакините, без никакво окабеляване. Той се привлича към кабела за доставка на електрическа енергия на домакинството, като предаде данни на преносим безжичен монитор, който може да се вземе навсякъде около дома. Като всъщност проверявате цената на енергията, която използвате, и ефектът върху околната среда, както се случва, е лесно да направите незабавни промени, които не само ще помогнат за борбата с изменението на климата, но и наистина ще ви спестят пари. Това е ECO2 – помага ви да спестите пари и околната среда. ”

www.theowl.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *