Стил на домашни любимци на знаменитости: Obamas

Като главен официален фотограф на Белия дом, акаунтът на Pete Souza в Instagram е изпълнен с невероятни откровени моменти от семейство Обама, като президентът танцува заедно с Usher или Michelle Reading с Miss Piggy. И все пак някои от нашите много обичани снимки са от двамата най-развратни членове на семейство Обама: Бо и Съни. Превъртете емисията на Пит и ще намерите снимки на двете португалски водни кучета, които се мотаят в Овалния кабинет, розовата градина и обикновено живеят високия живот, който бихте очаквали от две президентски кученца.

Пит щракна тази снимка на президента Обама, първата дама, Малия и Саша с Бо и слънчев последен Великден. На заден план дървото на черешовия цвят е в пълен разцвет – сигурен знак, че пролетта най -накрая е тук.

Изпъстрени в зайчета уши, Бо и Съни влизат в великденския дух. Това всъщност е картонен изрязан на кучетата, който беше част от годишната ролка на Великденските яйца на Белия дом през 2015 г. Тази година Bo and Sunny дори са представени на яйцата на сувенира на Sovensake.

Тук е BO-известен още като първото куче за домашни любимци на Съединените щати-седеше в Овалния кабинет, който беше декорирано от Майкъл С. Смит. Декораторът, базиран в Лос Анджелис, добави този изтъкан килим с цитати от Мартин Лутър Кинг-младши, Ейбрахам Линкълн и Джон Ф. Кенеди и този плюшен диван от памук в меден оттенък.

Бо изглежда величествен, докато лежи на кадифено червено кресло във външния овален офис. Обичаме как златният детайл на стола добавя нотка на царствен чар.

На тази снимка слънчеви шезлонги на изморена дървена пейка в палмовата стая. Пищно саксийно растение и покритие на стена в стила на решетката придава на тази стая градинско парти усещане. Пит надписа този изстрел „Добре хора, не е тайна, че Бо е любимият ми. Но много хора са разстроени, че не публикувам достатъчно снимки на Съни. Така че това е за вас. ” Как Пит може да избере фаворити? И двамата са толкова гушки!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *