Mac Home Automation: Indigo Touch iOS App V2.0

Indigo Domotics току -що пуснаха дългоочаквания V2.0 на Indigo Touch. Приложението iOS, което е спътникът за контрол на техния популярен софтуер за автоматизация на Mac Home.

Новата версия (издадена покрай Side Indigo V6.1) носи редица подобрения и нови функции, като полезен панел за дневник на събитията.

Новото приложение поддържа всички размери на екрана, включително iPhone 6 Plus и има незадължителна тема Dark/Night плюс колекция от нови графики, които могат да се използват за проектиране на вашите контролни страници.

Indigo са преминали към използването на iOS местни контроли в дизайна на приложението, предлагайки всички тези разпознаваеми елементи (сегментирани бутони, плъзгачи, конвенционални бутони и т.н.), с които сме запознати.

Въпреки че функциите за известия и геолокация не са го превърнали в това издание, им е обещано да бъдат в разработка за бъдеща версия.

IT2 е значително преработка на предишната версия на Indigo Touch. Актуализирахме приложението, за да използваме iOS 7 SDK като база (и добавихме и някои специфики на iOS 8). Това ни позволи да придадем на приложението модерно усещане, включително използване на разделени изгледи на устройства с по -големи екрани за оптимизиране на използването на екранни недвижими имоти. Ние също надстроихме външния вид и усещането на графиките и контролите в приложението, за да го направим първокласно приложение за iOS. Сега IT2 се чувства страхотно, работещо заедно с всичките ви приложения за iOS 7/8.

Нови функции

Преглед на дневника на събитията, включително актуализации в реално време и възможност за търсене.

Всички нови икони и графики се разработиха специално, за да съответстват на външния вид на iOS 7/8.

Нова незадължителна тема, тъмна/нощ, за тези, които избират по -тъмно изживяване на приложението.

Нови незадължителни звуци на докосване, за да се подсилят, когато е докоснат контрол.

Групите за действие сега показват кратък прозорец на Heads-Up, когато се подслушват, за да уведомят, че действието е започнало.

Поддържат се всички резолюции на екрана на устройството на iOS, включително iPhone 6 Plus.

Всички iPad (и iPhone 6/6 плюс в пейзажа) използват iOS Split View, за да покажат подробности за устройството заедно със списъка с устройства.

Нов шрифт, Lato, включен за дизайни на контролни страници.

Нови опции за навигация за контролни страници.

Поддръжка на разширено устройство

Всички вградени типове устройства, включително вентилатори и сензори, са напълно представени и показват подходящите контроли.

Всички състояния на устройството, независимо от типа на устройството, са видими.

Много типове устройства имат контроли, вградени в самия списък на таблиците за по -бърза работа.

Показани са подробности за устройството, като последно актуализирано, протокол/плъгин, модел, адрес, състояние на комуникация.

Грешките в устройството са показани в изгледа на таблицата.

Устройствата за приставки могат да посочат коя икона на състоянието е показана.

Indigodomo.com: App Indigo Touch

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest2
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *