DF Services обявяват нов интерфейс и дистрибутори на медиен сървър

със седалище в Северна Ирландия, DF Services Ltd са производител на висококачествени медийни сървъри за персонализирания пазар за инсталиране. След като наскоро актуализира своя софтуер отпред, DF описва новия 3D потребителски интерфейс като „наистина различен продукт и интерфейс, издувайки конкуренцията от пазара“ (гледайте видеоклипа след скока и решете сами). DF Services също току -що назначи AWE за своя изключителен дистрибутор във Великобритания.

„AWE обяви назначаването си за изключителен дистрибутор на DF Services във Великобритания, след изключително успешното стартиране на гамата на медийния сървър на компанията до дилъри на AWE по -рано това лято.

„Това споразумение с DF Services е изключителна новина за целия пазар на CI“, казва управляващият директор на AWE Stuart Tickle. „Той ще предложи незабавно увеличение за съществуващите клиенти на DF Services, които търсят поддръжка на продажби, обслужване и обучение. Укрепването на нашите отношения и допълнителните ресурси, които ще поставим зад марката DF Services, несъмнено ще ни помогнат да развием компанията за медийни сървър на Обединеното кралство в полза на всички дилъри на CI. ”

„AWE свърши чудесна работа, защото първоначалното ни споразумение в началото на юли“ добавя Джон Alway, директор по продажбите в DF Solutions. „Сега е време да изведем нещата на следващия етап. Сигурни сме, че с AWE, предлагащо наградено обучение и подкрепа, наличност от акции и предоставяне на съоръжения за кредитен отчет, нашите клиенти ще видят незабавни обезщетения за търговия и повишена информираност и търсене на нашите продукти “.

В сила от 2 ноември 2009 г., споразумението за разпространение ще поеме AWE отговорност за всички нови и съществуващи DF услуги, оторизирани дилъри, предлагайки ги с основен медиен сървър на DF и DF Solutions директно.

DF решения: AWE Europe: Повече видеоклипове за DF Services

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *