Попитайте дизайнер: съхранение на пространство за хранене

Q. Имам наистина уморителна стена в моето пространство за хранене, с което бих искал да направя нещо. Изисквам съхранение-току-що имах бебе, както и бих искал зона, която да запази всичките й играчки, одеяла и т.н. Въпреки това се страхувам, че стената на стената с пълна височина ще направи района да изглежда толкова добре. Някакъв вид идеи?

– J.C., чрез имейл (за да изпратите свой собствен въпрос, вижте нашата страница за Designer ™.)

А. Съгласен съм, че вие ​​изисквате много повече съхранение, както и че система от пода до тавана може да затрупа пространството. Също така, единиците с пълна височина не винаги са толкова ефективни, колкото нещо ниско, както и от стена от стена. Поплайте персонализиран страничен табло над дъската, която се простира от ъгъла до ъгъла, като тази в нашата мотивационна снимка. Дължината на системата ще предполага, че тя осигурява много място за съхранение на бебешки съоръжения, както и обслужване на изделия, но тя все пак ще остави празна зона на стената за изявление на изкуството, като това парче от Мередит Бингам от галерията на Canvas.

Walnut е традиционен вариант за странична дъска, както и ще допълни вашия комплект за хранене. Или може да го нарисувате точно същото бяло като вашата мелница. Ако персонализираното парче не е в бюджета ви, системата Bestå на IKEA е фантастичен вариант. Изберете за лъскавата бяла повърхност, както и я инсталирайте директно на стената (ще изискате приспособление за закотвяне от хардуерна магазин). Независимо дали изберете персонализиран стил или Bestå, оставете 6 ″ пространство между системата, както и рамката на вашата врата, за да позволите да се изтеглят панелите за драпиране назад.

Говорейки за завеси, те са чудесен метод за въвеждане на завладяващ модел в стаята. Харесвам спираловидния клон на Laura & Kiran в Pewter от Tonic Living. Той е изключително графичен, но също така има красиво ръчно рисувано усещане.

Тук ще върши ново осветление. Погледнете мънистата на Том Диксън, както и топ висулки. Трио от издуханите от уста стъклени скъпоценни камъни на поетапни височини би имало атрактивен скулптурен ефект, както и зеленикавият тон ще усили винтидж вибрацията, произведена от вашата атрактивна маса, както и столове.

Слой в някаква структура с килим от площ под комплекта за хранене. Хедър моделът на ивици ще придаде фин контраст на флоралните завеси; Нещо като килимчето от вълна от Aubrey от Restoration Hardware Infant & Child. Денимът или сивите цветове ще играят тоновете в новите завеси.

И накрая, произведете винетка на страничния дъски, използвайки колекция от разнообразни предмети, включително струпване на вази в различни височини, както и форми, като светло лилавите вази Vårlikt от Ikea.

Вижте много повече попитайте дизайнерски отговори. Плюс това, изпратете свой собствен въпрос, с указания от нашата страница за Ask A Designer ™.

1. Висулка, Клаус. 2. Килими, реставрационна хардуерна бебе и дете. 3. Плат, тоник живот. 4. Художествени произведения, галерия Canvas. 5. Вази, Ikea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *