DIY Gingham Accent Wall

боядисване на стената вместо висящ тапет позволява моделът да бъде мащабиран достатъчно голям, за да направи голямо изявление, което все още е леко и лятно. Необходими са три отделни нюанса на синьото, за да се повторят цветовите градации на Gingham. За комбинация, която е точно правилно, изберете нюанси, които се следват един друг върху чип за боя. Планирайте този проект да отнеме цял уикенд, тъй като всеки цвят на боя трябва да изсъхне, преди да може да се приложи следващият цвят.

Материали и инструменти

Молив

Критерий

Ниво

Лента на художника

Боя (три нюанса, плюс бял)

Малка ролка за боя

Стъпка 1: Боядиса на основния цвят

За начало боядисайте стената бяла и оставете да изсъхне.

Стъпка 2: Начертайте мрежата

За хрупкава линия създайте решетка от 6 ″ квадрата, като използвате молив, критерий и ниво. След това залепете периметъра на квадратите с лента на художника за един нюанс на синьо. Когато боята изсъхне, отлепете лентата и повторете за следващия цвят, докато стената не завърши.

Стъпка 3: Започнете с най -тъмния си нюанс

Картирайте къде трябва да се прилагат цветовете. Поставете най -тъмния цвят (а) в горния ляв ъгъл. От тази отправна точка всеки друг квадрат вертикално и хоризонтално също трябва да бъде А.

Стъпка 4: Нанесете цвета на средния си тон.

След като изсъхнете, боядисайте цвета на средния тон (b) във всеки от квадратите директно под цвета A.

Стъпка 5: Нанесете най -тъмен цвят.

След като ивицата ви със среден тон изсъхне, боядисайте най-лекия цвят (в) във всеки от квадратите директно до цвят А.

Столове, магазинът на вратите; Стъклен съд, антики на Шарън О’Доуд и мебели по поръчка; Цветове на стената, прав крак (P5157-75), звънещи дъна (P5157-63D), Jean Jacket (P5157-52), бял цвят, бланш (P5225-14D), пара бои.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *