БЕЗПЛАТЕН сигнал: HP Cash Back Deal означава Microserver само за £ 115

В наши дни всеки се нуждае от домашен сървър, за да съхранява цялата си музика, филми, снимки и други медии. Сега всички можете да имате такава благодарение на сделката за връщане на пари в размер на 100 паунда на техните Microservers.

Намерихме този в Amazon на £ 215, което го прави само 115 паунда след възстановяването. Прочетете за останалите връзки и номера на модела Можете да получите тази сделка, на която приключва скоро …

Как да квалифицирате-закупете * новия * HP ProLiant Microserver (част от кода на част 658553-421), наличен в Amazon тук между 1 и 30 ноември, попълнете този формуляр за искане и HP ще възстанови 100 паунда обратно.

Закупете Microserver на HP ProLiant (част от кода на част 633724-421), наличен в Amazon тук между 1 и 30 ноември, попълнете този формуляр за искане и HP ще възстанови 100 паунда обратно.

Не забравяйте да разгледате всички подробности, за да сте сигурни, че сте се класирали за сделката за връщане на пари в брой £ 100.

HP Proliant Microserver – Athlon II: HP Proliant Microserver – Turion II

Искам още? – Трябва да ни следвате в Twitter, като нас във Facebook или да се абонирате за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени по имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *