HD цифровият RF модулатор произвежда „FreeView Channel“ от HDMI Source

Антиферичността DMHD01 е конфигурируема като DVB-T или DVB-C модулатор или като IP стрийм за използване в IPTV системи за поточно предаване на мултикаст.

Той ще отнеме HDMI източник, кодира го като цифров канал с високо значение, както и ще го предава през вашия коаксид точно като канал за безплатни виси. Подходящ за приемане на вашия SkyHD или вашия Blu-ray плейър, както и да го поставите във вашия EPG като още един HD канал около къщата …

Ето нов (и значително по -прост) метод за изпращане на вашия HDMI сигнал до други телевизори около къщата ви. Просто поставете това в съответствие с вашия телевизионен въздушен, свържете вашия HDMI източник, това е всичко! Вашият HDMI източник вече ще се появи като още един цифров канал Freeview. Просто пренасочете другите телевизори във вашата въздушна мрежа, както и изберете новия канал, който да видите. Можете да промените номера на канала, както и да повторите идентификатора на каквото ви харесва, както и дори да предавате сигнала над вашата LAN към компютър или таблет…. Не само, модулираният HD канал също се предава с помощта на IP , така че ако свържете вашия DMHD01 към вашия рутер, ще можете да се насладите на всичко, което се модулира като поток директно към вашия телефон или таблет.

Интересът ни беше навлажнен, макар че когато видяхме цената. Понастоящем цифровият модулатор на Conexer струва 950 паунда. О.

Актуализация – Вместо това проверете EDISION HDMI модулатора.

722 отзиви

Edision HDMI модулатор Пълно разпространение на HD над Coax Black

Той осигурява DVB-T изход, който е адекватен за захранване на редица DVB-T телевизори (чрез сплитер)
Осигурява RF цикъл с 50MHz до 2400MHz с мощност преминаване през
TV трябва да бъде MPEG4 съвместим, изглежда, че всички Freeview HD TV се свързват с телевизионната техника, ако не сте сигурни, 4G – LTE (дългосрочна еволюция) филтриращ превключвател за изключване

£ 124.67

Влезте в Amazon

Antiference.co.uk

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *