Скрийте огледална стена

Q. Изисквам някои препоръки за това, което мога да направя, за да покрия огледална стена. Не мога да го премахна, тъй като е единица за наем. Пространството е доста голямо, както и огледалото е от пода до тавана, както и работи цялата дължина на една стена. Можете ли да ми предоставите някои концепции за временно прикритие, които мога да премахна, когато се преместя? Ще има някои мебели срещу тази стена, като например хълм за телевизора, както и стерео.

– Хелън

А. Има редица решения за стил, които временно да прикрият огледалната ви стена, в зависимост от бюджетния план, както и от времето. Ако ще използвате огледалната стена като фон за вашата телевизионна кавга, както и други мебели, можете или да покриете част от стената, както и да оставите някакво огледало, или да покриете цялата стена. Едно просто решение е да се въведе „стена на завесата“ чрез инсталиране на прости завеси възможно най -близо до тавана. Закачете неутрален оцветен материал от клипове на пръстени, като се уверите, че материалът просто докосва пода. Ако планирате да покриете цялата стена, уверете се, че оставяте малко място между мебелите, както и завесите, за да се уверите, че материалът не изглежда „прибран“. Можете също така да закачите рамкирани снимки или огледала от тавана, които ще изглеждат, че те плават пред тъканта, произвеждайки причудлив вид. Оставете зона, подложена на огледалната стена в средата на завесите, просто е достатъчна, за да пасне на вашия кош: това също е иновативен метод за възползване от някои от огледалната зона на стената, но криете по -голямата част от огледалото, което не искате да искате да виж. В зависимост от височината на вашия кош, повярвайте за окачването на празна сложна рамка от тавана над вашия кош, „рамкираща“ част от огледалната стена за творчески, уникален вид.

Ако вашето време, както и бюджетен план, позволяват да се инсталират релса на тавана (и пода, в зависимост от височината на тавана, както и от необходимия тегло на шперплат) до домашно придвижване на боядисани шперплат е по-скъпо, както и отнемащо време решение . Боядисват новата „стена“ цвят, който допълва останалата част от пространството, както и огледалната стена, ще бъде спретнато прибран от гледката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *