Z-Wave Water изключващ клапан спестява наводнени домове

Новият WV-01 от Fortrezz цели да спести част от милиона домове, съсипани от разрушени водопроводни тръби всяка година. Клапанът може да бъде контролиран с включен сензор за вода или ръчно да кажем и като част от напоителна система. Вижте видеото след скока.

„WV-01 е нов професионален клас, електрически управляван безжичен воден клапан, въведен от Fortrezz, LLC. Използва се в мрежата за домашна автоматизация на безжична Z-Wave във връзка с всеки сензор за аларма на Z-Wave (например WWA-0x), WV-01 може да намали или премахне повредите, причинени от пропускливи водопровод или уреди. Всяка година почти над 1 милион семейства домовете са съсипани и животът им се преобърне от щети от вода и последващи ремонти. Тези събития винаги са неочаквани и цената на ремонтните работи може да се натъкне на десетки хиляди долари. Тази патентована безжична вода за откриване на вода и автоматична система за изключване на вода може лесно да бъде инсталирана на водоснабдяването на всеки дом на живо от професионален, сертифициран водопроводчик.

WV-01 използва моторна топка клапан, който автоматично изключва основното водоснабдяване, когато се открие изтичане или преливане.

Съдържа месингов клапан с търговски седалки и уплътнения

Предлага се в стандартни размери на тръбите (1/2 ″, 3/4 ″, 1 ″ и 1 1/4 ″)

Може да се използва като напоително устройство

Множество клапани WV-01 могат да се използват и програмират в Z-Wave мрежа.

Сертифициран с най-новата Z-Wave ZDK 4.51

Отговаря на стандартите на държавните и общинските власти

Ще се класира за отстъпки за застрахователна премия за застраховка за защита на наводнения. (Попитайте вашата застрахователна компания за конкретни подробности)

Три индикаторни светлини- червено- клапанът е затворен- жълт- режим: Z-wave мрежов статус- зелено- клапанът е отворен

Има два тактилни превключвателя, за да активира ръчно клапана

Когато възникне водно събитие, системата автоматично ви изпраща имейл, текстово съобщение или телефонно обаждане в зависимост от настройките на вашия Z-Wave Home Controller

Може да се управлява дистанционно (интернет, телефон)

Ако течът бъде открит от всички сензори за аларма за водна аларма Z-вълна, WV-01 ще изключи водоснабдяването. Той може автоматично да постави кабелна или безжична алармена система.

Резервното копие на батерията може да бъде инсталирано от професионален електротехник. ”

www.fortrezz.com

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *