OpenPeak Wifi Simplemote

Това изглежда много интересно … ”Почти звучи твърде добре, за да бъде вярно-универсално дистанционно с първокласен LCD екран, вграден wifi, шепа адаптери за преодоляване на wifi към Z-wave, RS-232 и IR и Native Windows Media се свързват. Всичко това за $ 249, включително докинг станция.

Този конкретен дизайн е SimpleMote, универсално дистанционно с вградени IR и WiFi възможности. IR се използва (естествено) за работа в стаи A/V устройства. WiFi се използва за контрол на отдалечени устройства с помощта на адаптери и за комуникация с двупосочни с интернет и с мрежови компютри. Дистанционното поддържа Microsoft Windows Media Connect, което показва, че може автоматично да разглежда съдържание, съхранявано по същество на всеки компютър с Windows XP в мрежата.

Продуктът може да бъде само билетът за изданието на Media Center, който страда от ужасяваща липса на отдалечени интерфейси. Кой иска да включи телевизия, само за да пусне песен или да наруши телевизионно предаване, за да се ориентира през снимки?

Можете дори да възпроизвеждате домашни филми на SimpleMote, благодарение на 2,2-инчов VGA 262 000-цвят LCD екран с резолюция 320 x 240. Luciano нарича премиум екранът „технически скок“, добавяйки „можете да получите много информация към потребителя.“

С Simplemote, потребителите могат да разглеждат музиката или снимките си от ръчната помощ, например, без да нарушават действието по телевизора. Просто изберете песен или снимка и ако имате множество точки за връзка в дома, можете да изберете звуковата система или дисплей, който получава съдържанието.

Но това не е всичко. Устройството може да комуникира директно с Интернет, така че може да получава данни за електронно програмиране (EPG), което позволява на потребителите да проверяват списъците, без да се намесват в телевизионно предаване, което вече играе.

OpenPeak доставя референтни дизайни за адаптери, които преобразуват WiFi в IR, Z-Wave и RS-232. Лучано очаква тези мостове да се продават на дребно за около 100 долара. ”

Чрез Cepro

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *