Седалки, готови за празници

Когато се разкрасявате за празниците или провеждане на вечеря на благодарността, е лесно да се огледате, както и да се чувствате малко уморени от декора си за трапезария. Разбира се, сезонните настройки на таблицата могат да излязат дълъг метод за оживяване на стаята, но именно мебелите осигуряват основата на вашия външен вид, както и какво по -добро местоположение да започне, отколкото с вашите столове? Независимо дали търсите петминутен ремонт или основен ремонт, ние ви покрихме с три прости метода, за да промените местата за сядане на вашата празнична маса.

1. Изберете уникални крайни столове. Главите на масата обикновено са запазени за хора на честта, независимо дали това означава баби и дядовци, специални гости или готвач. За най-бързата пикап наоколо, опитайте да смените двете си крайни седалки със столове от други пространства в дома-колкото по-добър, толкова по-добре! Те ще добавят характер към вашето пространство за хранене, както и ще накарат гостите ви да се чувстват допълнителни специални.

2. Добавете хардуер за малко блясък. Металните детайли изглеждат модерни целогодишно, но е трудно да се отхвърли, че и малко блестящи придават радостна привлекателност. Ако притежавате тапицирани столове, добавете метални шипове по краищата или към подложката, както и възглавници, на интервали, за класически, ватиран вид. Един уикенд е всичко, което изисквате за този отличен трик.

3. Ухапете куршума, както и Reupholster. Това е малко по-трудоемък, но свежа тапицерия може напълно да промени усещането на вашата трапезария. Отидете силни, както и избрани материали в контрастни цветове за предната част, както и в задната част на всеки стол; Концепцията може да изглежда плашеща, но столовете с цветна предна част, както и неутралната задна част изглеждат изненадващо фини, особено когато се използват, тъй като седналите гости крият няколко от цвета!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *