Линда Рийвс на филмите на Нанси Майерс

филмите на Нанси Майерс са добре известни със страхотния си интериор. Преди дори да разбрах името й, аз се наслаждавах на тези моменти в нейните комедии, когато се разкри, че сърцето на сърцето беше разкрита и толкова умело вплетена в сюжета.

В татко на булката II (декорация от Ric McElvin), това е мечтаното допълнение към разсадниците, че Франк (Мартин Шорт) построи за новото бебе на банките. Толкова идеално, че STETWAD Стив Мартин написа чека без надникване.

В това, което жените искат (поставете декорация от Розмари Бранденбург), това беше идеалната градска къща на Хелън Хънт с нейните грациозни корнизи и френски врати. Дори празен, имаше страхотни кости, които да пожелаят.

По време на празника (декорация на Синди Кар, Дейвид Смит и Ал Хобс), това беше най -важната къща на L.A. на Камерън Диас със своята сензационна кухня, медийна стая и басейн. Той имаше най -новата технология, която английската къщичка на Кейт Уинслет – с целия си чар – никога нямаше да има.

Спомняте ли си как идеалната спалня на Диас влезе в режим на сън с едно натискане на бутон за нощно шкафче?

След това имаше къщата в нещо, което трябва да даде (декорация от Бет Рубино), най-разговаряният интериор от всеки филм досега. Може ли да има много по -идеална плажна къща за успешен драматург в Ню Йорк с страхотен вкус – или за някой от нас, по този въпрос?

Спомням си, че бях заседнал в самолет, когато най -новият филм на г -жа Майерс, той е сложен (поставена декорация също от Бет Рубино), отворен в моя град. Бях толкова разочарован: това подразбираше, че трябваше да чакам цяла седмица, преди да видя, че най -новата й мечтана къща оживява.

В деня след като се прибрах вкъщи се втурнах към театъра, изпълнен с вълнение. Е, Diehard House & Home Readers, знам, че досега сте гледали филма. Така че, нека поговорим за къщичката на Санта Барбара на Мерил Стрийп.

Както във всички филми на Нанси Майерс, къщата е още един герой във филма. В това е сложно, Longawaited Kitchen Reno на Стрийп е сватовникът, който я обединява с нежен архитект, изигран от Стив Мартин.

Къщата й е по-малко перфектна от картината, отколкото, да речем, Даян Кийтън на Hamptons Beach House. Този е забавен, еклектичен и домашен. Отворената, недобросъвестна кухненска стая за трапезария е приятелска с вибрация на селска къща и ясно принадлежи на основен готвач, който обича да храни стадото си. Палитрата на цялата къща е мечтана кремообразна с акцентни хитове оранжево във всяка стая.

Това е небрежно несъвършенство, което публиката харесваше най -добре. Изпратих туит с молба за отзиви за къщата. Беше единодушно. „Приказно! Малко изтъркано и още по -добре за него “беше колективната реакция.

Във всеки филм на Нанси Майерс винаги има една мебел или аксесоар, който трябва да изтощавам в момента, в който го видя. Столът Bergere в спалнята на Hamptons House на Даян Кийтън беше първото ми въведение в Оли и тяхната фантастична търговска линия (olystudio.com). Ditto широкият син-бял райе Dhurrie в хола си (Elte или Y & Co в Торонто и Монреал може да го закупи). В него е сложно, черните фотьойли с изгорени оранжеви седалки около масата за трапезария. Моля, помогнете, ако знаете източника. Обзалагам се, че са антики.

Дневната и спалнята на Стрийп са уютни: износени, но все пак страхотни. Широкият вътрешен двор е романтичен и привличане, а кухненската градина е съвършенство. Но самата кухня разкрива най -много за собственика си. Не е изненада, когато открием, че Джейн на Стрийп е собственик на градската гурме-кафонка. Усеща се като нейната къща: изобилна и приветлива. Между другото, светлините на висулките на кухнята са същите, които използвахме в шоуто за принцеса Маргарет през 2009 г. Доказателство, че тенденциите в дома наистина са „на вятъра“: ние взимаме аромата им, независимо къде живеем.

Героините на г -жа Майерс обикновено обичат да готвят и забавляват. Спомняте ли си Gourmet Baby Food Bister Grow Grow (Set Decoration от Lisa Fischer) на Diane Keaton), друг филм, написан и продуциран от Майерс? И помниш ли как тя нахрани Джак Никълсън омар и празник на макароните в нещо, което трябва да даде, и как страхотната гърлка и нежелано вечеря, хвърлена от Кейт Уинслет, й помогнаха да я наба джак Блек?

Майерс и нейните дизайнери разбират, че искаме да видим нейните герои в амбициозни, но случайни интериори. Радваме се да виждаме тенденциите в дизайна от декориране на списания, които оживяват на големия екран. Искаме тя да преувеличи съвършенството на всеки детайл, за да можем на практика да опитаме тези вкусни стаи.

Ако искахме реалност, ще проверим съседите си. Но в крайна сметка това е Холивуд. Искаме съвършенство! Какво е толкова сложно в това?

Тази колона се появи в броя на април 2010 г. Вземете много повече мисли и вдъхновение от Линда в нейните блогове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *