Предмети, достойни за Splurge

О, радостите на собствеността на дома. Тоест, ако притежавате стар дом като моя. Луд ли съм или всичко струва поне 2000 долара в ремонтните услуги, когато нещо трябва да бъде поправено? Нова съдомиялна машина? Закупен и инсталиран за 2000 долара. нов прозорец? Закупен и инсталиран за 2000 долара. Художник за докосване на лудите странни високи битове, до които не можете да стигнете? Това е идеално – 2000 долара. Идеален сега е моят комин и не правя невероятна газова вложка или нещо друго, само комина на върха на покрива – частта, която рисувате на върха на къщата си, когато сте на пет години. Разходите? Вие го познахте – 2000 долара. О, радостта.

Всички тези разходи ме карат да се замая. Плюс това, не мога да не мисля за всички забавни неща, за които бих могъл да харча тези пари вместо това, като….

Тази лампа за маса BOA от ниша модерна. $ 795 САЩ.

Или, председател на клуба на открито и осман от Маккинън и Харис. 2000 долара плюс.

Обичайте това мексикански покривки от дома на L’Aviva, смело оцветено и бродирано на памучна земя. Особено синята индиго. $ 325 US.

Или, възпроизвеждане на работа от 1951 г. на Елсуърт Кели. Оформен 33-1/2 ”квадрат, 325 долара в САЩ.

Хммм, може би за 2000 долара, пътуване с евтини до Ню Йорк е отдавна закъсняло?

За много повече вдъхновение за изкуството-страхотен начин да похарчите трудно спечелените си пари-вижте нашето ръководство за препоръки на изкуството.

Фото кредити: 1. ниша модерно2. Маккинън и Харис3. L’Aviva Home4. Музеят на съвременното изкуство

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *