Официален: CommandFusion разкрива нов „солов“ контролер за автоматизация на къщата

CommandFusion провериха слуховете с новини за предстоящото издание на „Solo“, техния всеобхватна мрежа.

Business States Solo е създаден за къщата, както и за пазарите за търговска автоматизация, както и че доставя всички пристанища за управление, необходими за мрежово, едно пространство или малко инсталация.

Основните характеристики включват Ethernet връзка, щедра гама от често използвани портове за управление (виж по -долу), както и два слота за растеж.

Вярваме, че соло ще бъде изключително популярно. Той осигурява на клиента много повече пристанища за управление, както и производителност, отколкото много други контролери на пазара, цената също ще бъде изключително привлекателна! -Заявен Джарод Бел, съосновател, CommandFusion.

Разработен в Ethernet Port осигурява самостоятелното мигновено, както и основната свързаност към всякакъв вид обща мрежа, докато слотът за растеж на комуникациите дава възможност на индивида бързо да добави други протоколни карти като Wi-Fi карта за растеж-който ще се предлага в Product Стартиране. Заедно с всички общи пристанища за управление, които бихте очаквали, солото също разполага с 10, разработени в IR Blaster светодиоди с висока мощност.

Бластерът поведе наводнението на зона с инфрачервен, което позволява безжично управление на джаджи с IR приемник. Разработеният в IR обучаемия показва, че индивидът може да открие кодове директно върху самото соло, не са необходими допълнителни устройства. След въвеждане на редица карти за управление на растеж също ще бъдат налични, тези карти ще позволят на индивида да персонализира соло, за да отговаря на техните изисквания.

Възможността за добавяне на допълнителни RS232 портове, IR портове, релета или други портове за управление ще бъде изключително основна, както и разходни ефективни. Отворените протоколи ще направят основно взаимодействие със системи за трето тържество за управление, както и интеграцията със собственото мобилно приложение на Iviewer на CommandFusion ще бъде основна афера.

Солото включва гама от пристанища за управление, както и функции, включително:

2 x rs232 портове

6 x IR или 1 метод RS232 портове

4 x суха се свържете с входовете

На борда ir blaster

На борда на IR ученик

1 x слот за растеж на комуникацията (Wi-Fi, както и бъдещо разширяване)

1 x Управление на слота за растеж на порта

Вграден истински часовник с резервно копие на батерията

USB връзка за комуникация с компютър, както и за контрол

Солото ще бъде демонстрирано на щанда на CommandFusions в Ise Amsterdam, както и се очаква да бъде предложено през първата половина на 2014 г. заедно с редица комуникации, както и да управляват карти за растеж на пристанища. SOLO ще има приблизително RRP под 450 USD (под £ 330 Inc VAT във Великобритания?) И ще бъде предложен с дистрибуторската мрежа на CommandFusion или директно от уебсайта на CommandFusion.

commandfusion.com

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени чрез имейл, директно до входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *