Обиколете пригоден дом с пораснал добър външен вид

Слоун Мауран винаги се е възхищавал на този нео-герезински с шест спални допълнително нагоре и дори го е снимал като източник на вдъхновение. И така, когато се появи за продажба, тя и съпругът си Адриан Тауро скочиха с шанса да го направят мечтания дом. Вътре къщата от началото на века беше капсула във времето от 50-те години на миналия век-добре обичана, но се нуждаеше от основен ремонт. Пространството беше изкормено, въпреки че отпечатъкът и отворите на прозореца и вратите бяха оставени по същество еднакви. „Харесва ми идеята за лична история“, казва Слоун. „Има нещо успокояващо в нещата, които са познати.“ В резултат на това това е истинско сливане на релаксиращо и готино – идеално както за забавление, така и за къдрене на дивана.

Грузианът от края на века е елегантно рамкиран от живи плетове и алея от линдски дървета за официален, но все пак занижен вид. Създадени са нови прозорци и врати въз основа на оригиналите. „Обичам неща, които са класически – които имат симетрия и големи пропорции“, казва Слоун.

В хола на Слоун и Адриан, картина, която е в семейството на Слоун от години, заема централна сцена на смела черна стена. Черното се простира до издълбаната ирландска варовикова камина за съраунд и свещниците (на Mantel), придават на тази фокусна точка много повече присъствие. „Всекидневната има преходен вид, с някои съвременни елементи, но все още е сложен по начина, по който е назначен“, казва Слоун. Смокинята и вазата на скулптурните клони добавят движение и живот.

Кът на трапезарията е проучване в контрасти: сянка и светлина, черно -бяло, квадратно и заоблено. „Харесва ми изкуството наистина да говори в стая, докато всичко останало е тихо“, казва Слоун. Манила коноп тапет от Филип Джефрис е арестуващ фон, който позволява на аксесоарите и изкуството да се откроят. „Имате нужда от добра основа – но завършващите щрихи правят всичко различно в света“, казва Слоун.

Дълго и стройно, кухнята е почти преувеличена галера със 17 1⁄2 ′ с дължина остров, който използва достатъчно място за подготовка за Адриан, който обича да готви. Драматична стена от мрамор Statuario служи като луксозен фон на зоната на печката, който е красиво рамкиран от бледния шкаф на дъбовия дъб и тънката съвпадаща преграда. „Обичам да се разделим между кухнята и семейната стая – не искам да проверявам мръсни ястия“, казва Слоун.

Бивш пералня, спокойната зона за закуска в единия край на кухнята е наводнена със светлина от задната градина. Sky-High, Ceruses-Oak, вградени от Downsview Kitchens, елегантно прикриват всичко-от сервиране на чинии и спално бельо до палта и ръкавици, а изкусен висулка от злато от Catellani & Smith добавя още един смел черен акцент.

„Семейната стая е най -добра в съвременен стил с малко tchotchkes и без твърди ръбове, особено с деца“, казва Слоун, който тапицира всички места в нейните. Камината и вратата отвъд са облицовани в набразден оникс. Вградени орехи от кухни Downsview помагат за прикриването на телевизора.

Нова балюстрада на желязо, покрита с месингова релса, драстично променя външния вид на стълбището. Любовта на изкуството на двойката е очевидна в залата на горния етаж, където голямо парче от Дейвид Джорон поставя топъл, обмислен тон, водещ в библиотеката. Бегачът на Zebra-Print от Stark Carpets и Modern Cube Art добавя игривост, докато широките подове от церус-дъб омекотяват външния вид.

Флуитираните линии на бюро в стил Art Deco от Barbara Barry и Squared Platform Bed се играят добре в главния директорСпалня, където спокойна палитра от сиви и кафяви задава спокоен тон.

Вдлъбнатите дръжки на основната суета на душ кабината напомнят на старите сандъци на кампанията. Използването на камък продължава тук с подове и стени в мрамор Bianco Lasa, контрастиран от черен мраморен плот.

Драмата достига нови височини в основната баня, където лъскавата бианко лаза мраморен под и вана с яйцеклетки са контрастирани с черен мраморен пиедестал и самотен скулптурен стол. „Избрахме голяма стая с отделни водни килери, вместо две по-малки бани за негови и хора“, казва Слоун.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *