Направи си ремонт

Ние обновяваме девите. Там го заявих. И така, когато хората открият, че моят партньор, Джъстин, както и аз купих фиксатор, който винаги питат: „Ударен ли си?“ Честно казано, отговорът е „може би?“ Разбира се, аз окача средна арт стена, както и той може да замени пропускащ кран, но и червата, както и реновирането на първата ни къща, кой знае? За щастие имаме някои плюсове, които да ни помогнат. Предвиждаме основния етаж на нашия град Торонто Роухаус да бъде като една от тези прекрасни зони с кухненска стая с отворена концепция:

Или това:

Въпреки това, когато го купихме, домът ни беше като заек на заек (но не по този топъл, плътно) с много малки, тъмни стаи, дори баня с размер на пинта, натъпкана под стълбището. Не съм сигурен в теб, но това отнема „уютно“ толкова далеч за нас. Но може да видим с неудобното му оформление, Snakeskin Linoleum (!

Искаме да отворим основния етаж, но харесваме малкото пространство в предната част на дома, както и да го предвидим като някакъв вид библиотека или, както предложи един добър приятел, подходяща стая за смесени напитки. Какво мислиш? Запазете малкото, уютно пространство или отворете основния етаж точно? Тези неща ме поддържат през нощта. Вярваме, че може да изглежда нещо подобно:

И така, въоръжен с този невероятен списък на съвети „Направи си сам“ от нашия Супергент Чандда Чада, и двамата си взехме почивна седмица, за да започнем (с любов) да изтръпнем основния етаж сами.

Момче + Sledgehammer = Smashing страхотно време!

Момиче + маска за азбест (розово съвпадение) = ново ниво на ангажираност към Направи си сам!

Докато прахът се утаи, ще публикувам още снимки на нашата битова Rowhouse, които биха могли!

Прочетете повече за работата с изключително дълъг хол.

Фото кредити: 1. Жив и т.н.2. От Hus & Hem, фотография от Tine Guth Linse3. Огромен провокират на Йордания на шампиона, както и дома на Джейсън Вонг Бруклин, от Design*Sponge, 30 март 20094 г. Remodelista5-8. Катрин Макинтош9. Жив ETC10-11. Катрин Макинтош

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *