Най -добрите ваканционни домове: Пресни идеи за декориране на камина

Декорирана камина е от съществено значение за усещането за празнично усещане – това е идеалното място за показване на специални декорации или за окачване на буйна гирлянда и къде другаде ще отидат чорапите? Ето няколко мечтателни примера, за да вдъхновите вашата празнична декорация.

В пространство, което е всичко бляскаво, лесната мантия в хрупкав бял нюанс е идеалната витрина за неполирана гирлянда, която добавя естествена текстура и празничния аромат на вечнозелената в стаята.

Фотограф: Angus Fergusson

Източник: Хаус и дом ноември 2014 г. Издание

Дизайнер: Бети Теодоропулос

В тази ярка всекидневна съвременната архитектура-като проста, чиста камина-е невероятен фон за декориране на гори. Получете подобен вид, като се придържате към земна палитра (изгоряли оранжеви и медни тонове могат да придадат този празничен блясък) и да включите много естествени текстури. Простотата е от ключово значение: Пропуснете крушките и орнаменти в полза на дърво на гърба и окачете неадредени чорапи.

Фотограф: Дона Грифит

Източник: Хаус и дом ноември 2013 г. Издание

Дизайнер: Грейс Кастанеда

Оградена от прозорци и седнала точно под селски полилей за рога, камината е фокусната точка на тази просторна стая. Той е настигнат в гирлянда от зеленина и листа от магнолия, които вдигат ръждясалите тонове на декорациите на дървото и отекват сянката на кожените клубни столове.

Фотограф: Вирджиния Макдоналд

Източник: Хаус и дом ноември 2010 г. Издание

Богато украсено огледало, тук, покрито с съвпадащи рамки, е търговски контрапункт на тази елегантна, модерна камина. Вместо луковици или пинекони, свалете сладка керамика и други дрънкулки в гирляндата за много по -лично докосване.

Фотограф: Янис Николай

Източник: Хаус и дом Декември 2014 г. Издание

Облечена в камък камина добавя чар на открито към тази просторна трапезария. Високата Mantel е място за идеи за показване на колекция от винтидж сервиращи тави, които добавят фин блясък на пространството и вдигане на високите свещници на масата.

Фотограф: Вирджиния Макдоналд

Източник: Хаус и дом ноември 2014 г. Издание

Дизайнер: Тим Джонсън

Голяма клона е органично допълнение към този полиран камион, фино добавяйки текстура към полираната мраморна съраунд. Добавете Pinecones на редовни интервали за друг естествен хит и за да вземете богатите дървени тонове на мебелите на стаята.

Фотограф: Майкъл Грейдън

Източник: Хаус и дом Декември 2013 г. Издание

Дизайнер: Томи Смит

В тази уютна жилищна зона, прекрасна чугунена печка добавя (буквална) топлина-и моден хит на матово черно. Съхранявайте дървата си за огрев в селски щайга за двойна доза естествена текстура и окачете аксесоари за камина върху сладка кука с форма на рога, която ги поддържа полезни и се чувства празнично в същото време.

Фотограф: Моник Ричард

Източник: Maison & Demeure ноември 2010 г. Издание

Изисканото пространство с търговски силуети и луксозни повърхности все още може да се чувства забавно и причудливо за празниците. Декорации с цвят на бонбони и няколко причудливи моменти-като Mod Polka-Dot чорапи или тази огромна възглавница във формата на круша-са игрива контрапункт на тази внушителна мраморна камина. Изпускайте камината с viДекорации на NTAGE в доста нюанси за сладка викторианска вибрация.

Фотограф: Вирджиния Макдоналд

Източник: Хаус и дом ноември 2012 г. Издание

Блестящите безделници украсяват дървото и гирлянда, осигурявайки глам контрапункт на издълбания камък на камината. Високите стъклени вази на Меркурий са друг хит на блясъка и те взимат на мерчивата стъклена ваза на масата и държачи за свещи, разширявайки луксозната вибрация в цялата стая.

Вземете още идеи за декориране на празнични.

Фотограф: Angus Fergusson

Източник: Хаус и дом ноември 2012 г. Издание

Дизайнер: Дейвид Овърхолт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *