Проста декориране на празничните ваканции

Когато става въпрос за декориране на празнични, аз съм склонна да приемам по -малко, е повече отношение. Не ме разбирайте погрешно, обичам сезона и празниците, но съм склонен да мисля, че всички прекарваме толкова много време в усъвършенстване на домовете си през цялата година, така че е важно оригиналното намерение за дизайн все още да свети. Много свещи, естествени клонки и клони, мигащи светлини и ревящ огън са любимите ми празнични допълнения.

Тук няколко идеи се натъкнах на това, че ми порази акорд:

Малко изкуствено бяло дърво, комплект на ръждиво боядисана количка, е перфектно допълнение към артистично, изцяло бяло малко пространство. Не са необходими орнаменти!

Бяла каменна кана, пълна със снегоринки и обградена с борови конуси, прави доста централно място в бялата трапезария с сдвоени бели.

Тази снимка на зашеметяващата каменна камина в спалнята в дизайнера Джил Кантелберг се кънтри в дома ни беше един от нашите най -продавани празнични корици досега. Това е толкова зашеметяваща стая, че всичко, от което се нуждае, е ревящ огън, буйна зеленина, облицоваща камината и червено хвърляне, което играе от топлия червен цвят в столовете на крилото на Gingham.

Ще бъда честен, не съм голям фен на електронните карти (те са твърде забравими). Аз съм много по -развълнуван да отворя великолепна коледна картичка от пощенската си кутия, а боядисаната табло е лесен начин да ги покажа. Обичам тази идея за семеен дом. Сдвоена с искрящи аксесоари като кристална топка, сребърни свещници и триизмерна звезда, тя създава проста, но доста празнична винетка.

Малка златна чаша, пълна с изкуствени сребърни клони, прави перфектен акцент за настройка на масата. Понякога само малко искрящо злато е всичко, от което се нуждаете. Малкият и деликатен върви дълъг път.

В противоположния край на спектъра е този масивен ваканционен център, който се вижда в модерен дом. Organic винаги е начинът да отидете в неутрално пространство, въпреки че, ще призная, това е прекалено голямо като централно място на трапезарна маса. Гостите не биха могли да се видят, докато вечерят! Но би било впечатляващо насред масата на бюфет.

Осветлението е най -добрият начин за създаване на вълшебен празничен ефект. Обичам, че Сара Ричардсън висеше тези светещи плетени топки в дърветата, заобикалящи нейния селски дом, когато го застреляхме миналата зима. Разположен сред снежния пейзаж, изглеждаше напълно ефирен. Марта Стюарт направи същото и на Турция Хил.

Свещите и мекото осветление също изминават дълъг път в малък градски двор. Тук, в нашия брой от ноември 2010 г., Морган Мишенер сгуши старомоден стъклен фенер в прозорец, за да посрещне гостите с топъл трептене. А вдясно ледените фенери, направени чрез изливане на вода в кофи, създават мек блясък с обективи, поставени вътре. Те биха изглеждали великолепно на открито маса, заобиколена от прясно паднал сняг. Ако имате ясна гледка към задния двор или балкон, можете да обличате външната страна на къщата си в празничен декор – голямо въздействие, без да изпреварите вътрешността на къщата си.

Класическата птица придобива изцяло нов живот през зимата, обвита в изсушени лози и блестящи светлини.

Дори прости калаени фенери, сдвоени с кофа, пълна с клони и урна, пълна с клонки, създава великолепен ефект върху балкона на покрива.

Обичам простотата на този гигантски венец, комплек на куп дървесина за спокоен и селски хит за декориране.

За по -празнични идеи вижте фото галерията на нашите дизайнерски съвети за декориране.

Фото кредити: 1. Домът на Ким Дейвис, Interiors Gap, фотография от Робин Стъбберт2. Издание на Heather Shaw’s Home, House & Home ноември 2009 г., фотография от Stacey Brandford3. Домът, къщата и дома на Джил Кантелберг от ноември 2003 г., фотография от Стейси Брандфорд4. Хаус и дом ноември 2007 г., фотография от Нина Тейшейра5. Хаус и дом Декември 2008 г., фотография от Tracy Shumate6. Хаус и дом ноември 1997 г., фотография от Джордж Уайтсайд7. Издание на House & Home ноември 2010 г., фотография от Майкъл Грейдън8. Издание на House & Home ноември 2010 г., фотография от Donna Griffith9. Хаус и дом декември/януари 2001 г., фотография от TED Yarwood10. Хаус и дом ноември 1999 г., фотография от Rob Fiocca11. Хаус и дом ноември 2005 г., фотография от Майкъл Алберщат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *