От решаващо значение ли е най -малката клавиатура в света?

Основната клавиатура на Flick е миниатюрна клавиатура, която е основна в дизайна, се състои само от 6 тайни и всички те могат да се справят. За да работите по клавиатурата, която основен, просто натиснете навсякъде на решаващото и трепнете решаващото, което след това екранира съответния символ на текстовата подложка. Той има 2 основни екрана, включително подложката за числа, които лесно можете да превключвате.

Има и пунктуационни знаци, които ви позволяват да създавате подходящо форматирани параграфи във вашия бележник. Чудесен момент при това приложение е, че всъщност можете да натиснете навсякъде по решаващото и след това да трепнете във всяка посока към буквата, което показва, че е много гъвкав и удобен за потребителя. Решаващите работи на Flick на iPhone, iPad и iPod Touch iOS 4.0 и повече, които се предлагат от доставчици на услуги за смарт телефони като www.o2.co.uk и в момента се наричат ​​най -малката клавиатура в света.

Първата версия на Flick решаващо е произведена без никаква модификация на автомобила или опция за прогнозна текст. Идеята зад това е, че решаването на Flick има по -висок коефициент на точност въз основа на това, което пишете, и в резултат на това не се нуждае от предикативна опция, която в момента е стандартна с много опции за текстови подложки. Той разчита много повече на качеството на софтуера, за да съответства точно на това, което потребителят въвежда, вместо да се опитва да предвиди какво означават. Това е чудесна функция, която може да премахне много изгубени времена изтриване на изречения, които често се създават от много прогнозен текстов софтуер, но не се има предвид от потребителя.

Екранът отнема малко учене, но след като свикнете, това е много бърз и точен начин за писане на текст. В момента е достъпен в App Store на iPhone. Това е по същество приложение за TextPad и след като приключите, можете да копирате и поставите текста, да го запазите или да изпратите имейл на информацията. Много повече прекарват време с приложението, толкова по -лесно ще бъде и бързото ще получите. Ще стигне дотам, че няма да се налага да гледате клавиатурата или да помислите за това, което пишете, просто ще дойде естествено, така че успешно се докосвате до писането. Сега към цената, това не е безплатно приложение, но е малка цена на това, което всъщност прави, в момента е достъпно в App Store за £ 1,19 ($ 2) и е едно приложение, което трябва да обмислите да държите близо до имейл и текстови приложения Така че можете бързо да превключвате между двете.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *