Philips Dynalite обявява първия дистрибутор на размери на Обединеното кралство

Philips Dynalite обяви Morban Ltd за първият член на Обединеното кралство в своята група за акредитация и обучение на дилъри. Morban, базиран в Ланкашир и Оксфордшир, са интегратор на жилищни системи, който работи с Philips Dynalite от три години, доставяйки решения за домашна автоматизация, които съчетават осветление, сигурност, AV, екологични и комуникационни/медийни системи.

Програмата за измерение на Dynalite Philips осигурява стандартизирано обучение, подобрен достъп до техническа поддръжка и жизненоважна маркетингова поддръжка на всички акредитирани компании и физически лица.

Philips Dynalite посреща първия дистрибутор на размери във Великобритания-Westerham, Кент, 6 август: След като стартира новата си рамка за акредитация и обучение на дилъри за размери, по-рано тази година Philips Dynalite с удоволствие приветства първия член на Обединеното кралство от тази елитна група, Ланкашир и Оксфордшир, базиран в Оксфордшир Морбан ООД Специализиран интегратор на жилищни системи, Morban работи в тясно сътрудничество с Philips Dynalite от три години, за да предостави авангардни решения за автоматизация на дома, които съчетават осветление, сигурност, AV, екологични и комуникационни/медийни системи.

Според Дейвид Роуз, ръководител на маркетинга в Morban, кандидатстващ за да стане част от програмата за измерение, е „без мозък“. „Идентифицирахме Philips Dynalite преди години като компания, с която искахме да работим отблизо“, каза той. „Те имат огромен подход към техническите постижения, обслужването на клиентите и обучението и ние искаме да работим с хора, които се стремят към същите неща, които правим.“

Програмата за измерение на Dynalite Philips осигурява стандартизирано обучение, подобрен достъп до техническа поддръжка и жизненоважна маркетингова поддръжка на всички акредитирани компании и физически лица – включително AV инсталатори, системни интегратори и електрически изпълнители. Това включва текущи тестове за компетентност за умения за номинирани инженери по продажби/проектиране на проекти, програмисти и инсталатори, плюс ново място в „Семейство“ на Dynalite Philips Dynalite.

„За нас процесът на акредитация беше доста ясен, тъй като вече имахме близки съществуващи„ основи “отношения“, каза Роуз. „Когато програмата за размери беше обсъдена за първи път, изглеждаше като естествена прогресия. Вече направихме по -голямата част от необходимото обучение и бяхме щастливи да продължим да развиваме все по -близки и по -управлявани връзки в обхвата на програмата. В резултат на това отличните ни технически отношения не са се променили по същество – ние просто надграждаме това, което вече беше съвместен успех. ”

Връзката между Morban и Philips Dynalite се роди от търсенето на Morban за оптималната интеграционна платформа за напълно интегрираните решения за автоматизация на дома на компанията. „Пакетът Philips Dynalite е изграден за цифровата епоха“, каза Роуз. „Dynalite винаги се е фокусирал върху интеграцията с други системи, от който също идваме ъгълът, от който идваме. Бяхме поразени от първия ден от техния превъзходен подход за техническа поддръжка и обучение. Те изпреварват полето и в много отношения пренаписват правилата за интеграция на жилищни системи. ”

Роуз каза, че Морбан вече извлича ползи от статута си на член на DiNalite DiNalite Philips, като няколко проекта се отнасят към компанията като пряк резултат. Програмата също така прави компанията по -видима за разработчиците на жилища и консолидира позицията си на пазара.

„Клиентът и/или крайният потребител печели също“, каза Роуз. „С програмата за размери не е необходимо да има притеснения относно качеството на инсталацията, тъй като инсталаторите са напълно обучени. Освен това всеки проект има номер и може да бъде отправен към Philips Dynalite за допълнителна поддръжка, ако е необходимо. Това осигурява огромна застрахователна полица както за собствениците на жилища, така и за разработчиците. ”

www.lighting.philips.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *