Стилизиране на камината

Изключително развълнуван съм от най -новия специален брой на H&H, най -добрата декорация, която ще бъде в вестници само от 26 март!

Моят сътрудник Мег Кросли, както и съвместно редактирах този последен маг през последните няколко месеца, както и нямаме търпение да го видим последно в печат. Надяваме се и вие да ви харесат, както и да мислите за него за проблем на вратаря. Той е пълен с вдъхновяващи снимки, както и разкрасяване на съвети от съвети от колеги редактори, както и от експерти, както и препълване с продукт, както и с боядисват предложения. (Дръжте очите си отворени за този кадър, разкошна история, оформена от Джоел Брей, както и заснета от Ангъс Фъргюсън!)

Работейки по въпроса, ние събрахме концепции за истории, както и мотивация от любими уебсайтове, книги, книги, блогове, както и списания – дори и нашите собствени H&H. Това беше пътуване надолу по паметта, която се изливаше по проблемите на гърба на H&H, както и трябваше да се подсмих всеки път, когато видях как моята мантия на жилищното пространство в къщата се появява в разпространение на списание. Това може да бъде Slim Pickins за места за истории, както и всеки редактор, в един момент е събрал дома си като зона, за да създаде снимка на снимката. По някаква причина моето жилищно пространство има своя справедлив дял от покритие. Той е малък, но има страхотна светлина, както и страхотни кости, прилична работа на облицовката, както и безжична мантия (около камина, която не работи!). В пространството няма много мебели или претрупвания (спестете емоционално пиано, което наистина изисквам да се преместя), за да се гарантира, че това може да е една от причините пространството често да се използва за издънки. Плюс това, това е вашата фундаментална бяла черупка отгоре надолу, както и създава чисто платно за креативността на редакторите.

Закръглих много прераждания на мантията си. Лоялните посетители най -вероятно ще го признаят от годините. Дори нашият редактор на картини Лесли Уилямс го разбира добре – тя размива пукнатините, както и чипс върху него от години!

Този кадър се появи в нашия брой от юли 2006 г., оформен от Стейси Смитърс, както и снимана от Нина Тейсейра. Грънчарство в нюанси на синьо, както и изкуствена коралова винетка добавете лятно усещане в стаята.

Този изстрел от нашия проблем през септември 2007 г. беше оформен от Морган Мишенер, както и сниман от Марк Бърстин. Кубката шкафче беше подчертано като непредвидено място за съхранение на пожаровесна дървесина.

Това е от нашия брой през юни 2008 г., също оформен от Стейси Смитърс, както и снимано от Дона Грифит. ДЪЛГОВИЯ ДЪРВЕН СЪХРАНЕНИЕ ОТНОВО! Този път в огнището на моята за съжаление нефункционална камина.

Ето го за пореден път в нашия брой август 2009 г., оформен от Сара Хартил, както и Майкъл Пени, снимана от Стейси Брандфорд. Сега повсеместните паднали рога откриват къща в огнището в нашето изкуство на екрана.

Ето моето жилищно пространство, трансформирано в пространство за хранене за нашия проблем от декември 2009 г. от стилиста Саша Сиймор, сниман от Ангъс Фъргюсън. Модното произведение на изкуството прикрива оригиналното вградено огледало, както и тотално модификации на вибрацията.

За повече съвети за стайлинг на камината вижте нашата галерия с картини на камините и камината.

Фото кредити: 1. Дома и най -добрите разкрасявания на Home & House разкрасяване2. Издание на Home & House юли 2006 г., фотография от Nina Teixeira3. home & house September 2007 issue, photography by mark Burstyn4. Издание на Home & House юни 2008 г., фотография от Donna Griffith5. Издание на Home & House August 2009, фотография от Stacey Brandford6. Издание на Home & House декември 2009 г., фотография от Angus Fergusson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *