13 Дивани за изявления, които ще повишат вашето пространство

здрав диван с неутрален тон, винаги е интелигентен избор, но понякога се чувства само малко, добре, безопасно. Ето защо обичаме по -привлекателните примери за сядане, които са в тенденция в момента. Помислете за бижута тонове, туфирани детайли, луксозна кадифена тапицерия – или комбинация от трите, ако наистина искате да направите пръскане! Ето 13 великолепни примера за дивани, които си заслужават разкол.

Терминът „Go Big or Go Home“ е направен за този уютен секционен, който е обвит в богата кафява кожа и част от новото сътрудничество на Pottery Barn с дизайнера на базирания в Сан Франциско Кен Фулк.

Продукти: ватирана кожена секция от Кен Фулк, 8 895 долара, керамична плевня

Има усещане за холивудски блясък на този отличен диван, благодарение на леката си кожена тапицерия и лакирани крака с рог и дърво.

Продукти: 1808 диван от Arca Horn, (цена на разположение при поискване) South Hill Home

Чистите линии и изложените крака придават на тази мастило синя красота ясно модерно усещане, докато плюшената кадифена тапицерия добавя бляскава нотка.

Продукти: Диван Gramcery от Chai Ming, (цена на разположение при поискване) South Hill Home

Конструкцията с чиста облицовка придава на този луксозен диван от Mitchell Gold & Bob Williams Modern Apply.

Продукти: Hunter Dofa от Mitchell Gold & Bob Williams, $ 4,056, Elte

Спокоен силует и причудливи детайли – като огромното шевово на ролката – правят класическите елементи на този диван да се чувстват съвременни.

Продукти: Tufted диван, (цена на разположение при поискване) диван Montauk

Нисък профил и широки, изрязани рамена придават на този туфиран диван достъпен грандиозност.

Продукти: Soho Tufted диван, $ 3595 – $ 7595, хардуер за възстановяване

Модерен силует и класически детайли (тези обърнати крака!) Комбинират, за да направят този диван напълно универсален.

Продукти: Диван Alibi, 1199 долара, Urban Barn

Това великолепно, богато брегово парче би се почувствало като у дома си в голяма главна спалня или еклектична всекидневна.

Продукти: диван Olivette, $ 4,298,00, Anthropologie

Конкурсните крака и възглавниците за укрепване придават невероятна вибрация от средата на века на този плюшен диван, но кадифената му тапицерия е чиста блясък.

Продукти: диван Monroe, 1,299 долара – 1699 долара, Западен бряст

Здравей, блясък! Обичаме кривния силует и подобен на шезлонг стил на този диван от парижкия дизайнер Кристоф Делкурт, който е известен с това, че създава елегантни, но приключенски парчета.

Продукти: Ана Меридиен диван от Кристоф Делкурт, (цена на разположение при поискване) Avenue Road Road

Този диван, от италианския дизайнерски дует Роберто Тапинаси и Маурицио Манцони, е модерно поемане на тенденцията – геометрични линии, огромни седалки и хромирани крака са невероятен контрапункт на меката кадифена тапицерия.

Продукти: Его диван от Arketipo, (цена, налична при поискване) Suite 22Част от колекцията на италианската мебелна компания Saba Italia на New York, този диван се чувства ретро благодарение на шестоъгълната си рамка, тънки крака и негови възглавници.

Продукти: New York Suite диван от Saba Italia, (цена на разположение при поискване) Suite 22

Този прекрасен диван с смокинг на Jonathan Adler има всички правилни детайли: богат цвят, много туфинг и удобни възглавници за болтове. Но също така има чисти линии и резервни крака, които означават, че могат да работят както в класически, така и в съвременни стаи.

Продукти: диван Lampert, 3,595 долара, Джонатан Адлер

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *