Античен лов

Едно от предпочитаните от мен неща е да ловувам винтидж предмети на най -необичайните места. Мисля за това като за лов на съкровища и няма нищо, което обичам да ловувам много повече от стари боклуци! Един от предпочитаните от мен магазини в Източен Онтарио е Funk & Gruven A-Z на Belleville, а собственикът Майк също има плевня, пълен със стари битове и боби в окръг Принц Едуард, също бях толкова развълнуван да посетя.

Ето какво намерих в окръга:

Първо, този зашеметяващ стар багажник с патината си от време. Това е тъмнозелен боядисан метал с малко червена ивица и месингов хардуер. Намерих и тази малка метална основа за маса, която да се използва в комбинация с багажника. Може да рисувам основата тъмен цвят и да използвам това като необичайна странична маса някъде.

Трябва да сте готови да се изкачите през някои доста интересни пространства, за да намерите истинското съкровище, но колко страхотна е този стар селски хач? Струваше си!

Вижте моя теглене! Две фантастични фабрични фабрични светлини, които виждам, че са пренастроени и окачени над остров, синя лампа на Робин за този идеален цвят на цвета, боядисана ракита, която да се натрупва високо с кърпи в баня и други!

Имаше дори някои много селски елементи, криещи се в дългата трева в околните полета!

Моите съкровища изглеждаха доста добре опаковани в задната част на колата! Ще видите и невероятна стара снимка с черно -бели портрети, някои кошници за домашни горски плодове (потърсете ги скоро във фотосесия!) И някои чудесно изморени глинени цветя. Имам орхидея, който чака един най -добър сега!

Всъщност няма нищо като лов за реколта находки в стара плевня!

За информация се свържете с Майк на Funk & Gruven A-Z в Belleville Ontario: (613) 968-5612.

За предложения как да включите антики в дома си, вижте нашата винтидж елегантна фотогалерия.

Фото кредити: 1-5. Майкъл Пени

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *