Y-CAM Wireless IP CCTV Video Camera

£ 150 Y-CAM Black е компактен безжичен IP CCTV мрежова видеокамера с 30 вградени инфрачервени светодиода, позволяващи на видеокамерата да доставя пълни цветни изображения през деня, докато е в Нощта автоматично активира вградените си инфрачервени светлини, за да достави ясно черно-бяло изображение дори в пълна тъмнина. Освен това е един от много малко, които в момента можете да видите с iPhone.

Аудио функциите на Y-CAM Black също ви позволяват да слушате отдалечения сайт. Разширените функции включват система за управление на аларми, която ви позволява да прехвърляте изображения по имейл или FTP въз основа на аларма, поставена като откриване на видео движение.

С поддръжка за MPEG-4, MJPEG и 3GPP видеокамерата ще предложи изглед на живо от множество платформи, включително Apple Macs и мобилни устройства, включително iPhone.

Видеокамерата може също да записва видеоклипове с аудио с предварително определена дължина за съхранение на локален твърд диск. Видео клиповете могат да бъдат зададени да записват ръчно или задействани чрез откриване на движение. Y-CAM Black има вграден уеб сървър и може да бъде видян през локална мрежа (LAN), мрежа за широки зони (WAN) или чрез Интернет като стрийминг IP уеб камера и поддържа до 16 едновременни отдалечени потребители (максимален честота на кадрите от 30 кадъра в секунда и показана до 640 × 480 разделителна способност).

Инфрачервено нощно виждане

Бърза и лесна настройка

Висококачествено видео

Сигнали за откриване на движение

Наблюдавайте и записвайте видео и аудио на живо

MPEG-4 компресия

Безжична свързаност

Достъп до много клиент

Сигурно удостоверяване

Щракнете тук за много повече информация за Y-CAM

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *