ActionTec Zcontrol

ActionTec взе една от наградите за иновации на изложението на CES с наскоро разкрития си Zcontrol (ZCHAV1), който ще бъде предложен от следващия месец на около 400 долара – „Zcontrol ви предоставя възможност незабавно да добавите потребителски джаджи В мрежата като IP камери, термостати, захранвани нюанси, гаражни врати или светлини, както и след това ги управлявате, не само от какъвто и да е вид място в дома си, но навсякъде по света, където можете да получите достъп до интернет. Плюс това, можете да хванете, както и да съхранявате всякакъв тип дейности, записани от всякакъв тип от вашите IP камери. С Zcontrol ™ можете да донесете къщата си със себе си навсякъде, където отидете.

ActionTec превръща скромната къща на къщата в обща, както и мощна система за администриране на къщи с новия Zcontrol ™. В миналото домашните мрежи бяха ограничени до свързване на компютри, принтери, както и игрални конзоли за светски задачи като споделяне на данни. Zcontrol ™ обаче ви предоставя възможност незабавно да добавите потребителски джаджи в мрежата като IP камери, термостати, захранвани нюанси, гаражни врати или светлини, както и след това да ги управлявате, не само от всякакъв вид място в дома ви , Въпреки това навсякъде по света, където можете да получите достъп до интернет. Плюс това, можете да хванете, както и да съхранявате всякакъв тип дейности, записани от всякакъв тип от вашите IP камери. С Zcontrol ™ можете да донесете къщата си със себе си, където и да отидете.

Разширяването на домашната мрежа до почти всякакъв вид джаджа в Homethe Zcontrol ™ отнема „тотален контрол на къщата“ от смесица от несъответстващи, както и често несъвместими джаджи, както и системи до постоянно, унифицирано преживяване, несравнимо в настройка, както и използваемост . Разположен в малък, небструктивен пластмасов калъф, Zcontrol ™ може да открие автоматично съпоставяне на джаджи, както и предварително да ги конфигурира, като по същия начин използва съветници за конфигурация за настройка на други нови устройства, уреди, както и услуги. Всички ваши светлини, детектори за движение, както и IP камери могат да бъдат достъпни от Zcontrol ™ в допълнение към термостати, електронни нюанси, както и щори, както и дори двор, както и градински елементи като автоматични спринклери. Предвидете да пътувате в Европа, както и да изберете изискване да инспектирате за децата си тийнейджър, да поливате тревата си, да затворите нюансите, да включите светлина в домакинската стая или да затворите гаражната врата. Можете да направите това, както и повече с едно щракване на бутон на мобилния си телефон. Наистина е толкова лесно.

Един прост интерфейс За да управлявате вашия хоумрунинг върху редица основни протоколи, Zcontrol ™ доставя ясен и последователен интерфейс, който ви позволява бързо да екранизирате дома си, независимо дали гледате телевизия в хола, сърфирате в мрежата в The ден или влизане в компютър в цялата страна. Контекстните екрани позволяват на различни индивиди да персонализират интерфейса, за да подчертаят задачите, които мислят за най-важното, да се отърват от екрана объркване.

Zcontrol ™ е проектиран от земята, колкото е надежден, както и безпроблемно. Въз основа на операционна система с отворен код, Zcontrol ™ също съдържа цялостна система за подпомагане, която ви информира, както и ви ръководи с всякакъв вид трудности, които може да срещнете. Освен в случай, че нещо се обърка наистина с Zcontrol ™, можете да се свържете с отдалечен техник, който може да „влезе на практика“ вашата система, както и да поправи всякакъв вид проблеми.

Свържете се с щракването на бутон, който предлага още по-голяма простота, Zcontrol ™ може да добави други джаджи с активирана Zwave, като просто натисне бутона Discovery в предната част на Zcontrol ™, както и след това щракнете върху съответния бутон на другото устройство Zwave. След това втората джаджа веднага ще бъде добавена към вашата мрежа. Автоматизирането на къщата ви никога не е било по -лесно!

Digital Life With Zcontrol ™ Zcontrol ™ е за разлика от всеки тип друга домашна мрежа или приспособление, предлагани днес. С способността си както към екрана, така и да управлявате къщата си от отдалечени (или не толкова отдалечени) места, заедно с домашните си мрежи, както и с възможностите за стрийминг, Zcontrol ™ интегрира джаджи в дома ви до зашеметяваща степен, при условие че печелите да спечелите достъп до почти всеки електронен артикул, от почти навсякъде. Вземете Управление на живота си с Zcontrol ™ на ActionTec. ”

www.actiontec.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *