Новият Retrofit Z-Wave базиран на Wise House Controller въведе

Merten току-що разкриха новата си система „Connect“, базирана на Z-Wave Technology. Насочена Squarley на (огромния) ретро-подходящ пазар, системата е базирана около „Connect Radio Center“. Този централен контул, монтиран на стена, има цветен LCD екран, както и индивидуални конфигурируеми бутони, всички от които могат да бъдат програмирани от компютър през USB. проверен за пълното съобщение за пресата.

„Merten разшири своята продуктова програма с нова радио система. С услугата Link, базирана на Z-Wave, често срещана за безжична къща, управлява бизнеса адресира бързо нарастващия пазар за ремоделиране. Радио системата от Merten представлява съществен градивен елемент за евтино модернизиране на услугите за управление на къщи за сгради, както и следователно може да бъде използван широко от електротехници, както и от крайните потребители. Използвайки общата Z-Wave Common, радио системата е оперативно съвместима с услуги от други доставчици и следователно осигурява идеална интеграция на контрола на светлината, космическия климат, мултимедията, както и приложенията за безопасност и сигурност и др. Много повече от 160 предприятия, Включително пазарни гиганти, Cooper Industries, Danfoss, Intel, Atermatic, Leviton, Monster, Universal Electronics (UEI), както и Wayne-Dalton са членове на Z-Wave Alliance, както и са избрали в полза на Z-Wave като къща Управление на технологията. Над 170 продукта на базата на Z-Wave вече се предлагат на пазара днес.

Очаква се пазарът на ремоделиране да бързо растеж през следващите няколко години. Само в Германия много повече от 30 милиона апартамента, както и домовете са 30 години, както и по -стари с днешните минимални изисквания относно електрическата инсталация, едва се изпълняват. Много собственици, както и дизайнерите, засега избягват модернизацията със съвременната иновация на електрическата инсталация от високите разходи. Със съвременната радио система от Merten това е въпрос на миналото, тъй като позволява евтино в допълнение към обикновената модернизация на по -старите сгради без пренасочване на големи разходи. В допълнение, обитателите могат да надстроят наетите си апартаменти с радио системата Link също временно, както и да елиминират джаджи, когато се движат отново.

Радио системата Link от Merten
Услугата, базирана на Z-Wave Common, е радио система с двупосочно, потвърдено предаване в допълнение към пренасочване, както и с диагностичен инструмент. Той осигурява множество възможности за избор на употреба в областта на безжичния контрол на светлината, космическия климат, спестяването на енергия, мултимедията, както и приложенията за безопасност и сигурност, предлагащи за свързване на функции за управление на сгради с мултимедийни приложения. С 868 MHz, новата радио система Merten работи на честота, специално запазена за късо разнообразно радио, което го прави невероятно здрав. Отличителното адресиране позволява безпроблемна едновременна работа на няколко радио системи. Системата може да бъде изключително бързо инсталирана, както и конфигурирана, както и инсталациите могат да бъдат удължени по всяко време. В дома, радио разнообразието на системата е на около 30 метра в зависимост от настройката на монтажа в допълнение към общото състояние на сградата, като дебелина на стената. В приложението на открито радио сортът е до 100 метра. Поради изключително краткото време на изпълнение от 50 милисекунди на приложение, радио системата от Merten излъчва само когато се активира радиопредавател. Този режим на работа е не само изключително рентабилен, но също така има ползи в строително-биологично отношение. В сравнение с мобилен телефон, разрядът на Gleam на радио системата Link е по -нисък с елемент от 1/10.000.

Радио центърът Link действа като централен аспект, оборудван с графичен индивидуален интерфейс (merten@home). Той има осем напълно безплатни програмируеми оперативни тайни, както и 3,5 -инчов цветен екран, което го прави централният аспект на радио системата. Освен това радио центърът предоставя изпълнението на функции: 32 предварително дефинирани сценария, както и таймер на часовника с 20 седмици, както и 12 -годишни програми за превключване на таймера. Пиезо високоговорител е интегриран за акустичен сигнал. Някои допълнителни функции, които радио центърът предоставя, включват екрана на имейл акаунт, представяне на снимки във вида на слайдшоуто, както и екран на Breaking News въз основа на емисиите на RSS News. Мрежови MP3 плейъри или стрийминг клиенти могат да се управляват от радио центъра чрез мултимедийното приложение. Още една функция на радио центъра на връзката е автоматичното изпращане на съобщения, ако се появят предварително дефинирани събития. По този начин, радио центърът на връзката, например, уведомява за поща, ако светлината се използва по време на отсъствие. В ситуация на обширни радио приложения, с цели 100 устройства, софтуерът за радио конфигурация подпомага свързването. Функциите могат бързо да бъдат присвоени на всички джаджи чрез влачене, както и да намалят използването на USB радио интерфейса. “

www.merten.de: www.z-wave.com

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като насвъв Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени чрез имейл, директно до входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *