Маскираният инсталатор на BLU-Ray сървъри

в най-актуалната си публикация в блога, нашият маскиран инсталатор разкрива вътрешните си мисли за сървърите на Hidef Hidef и какво е да работи често с 15 до 20 TB от неговите клиенти данни.

Напоследък бях тих, но бях в багажника. Този път това е малко и главно за HDD аудио / видео сървъри … може би е подходящ момент да посочите (отново), че инсталаторите по поръчка прекарват много от времето си в A / V

Изкарваме прехраната си, прилепвайки в правилните „пораснали“ медийни сървъри. Т.е. Много диск, много съкращения, много известия за проблеми с разнообразието на диска или диска и т.н. Идеален сега сега продавам до никакви сървъри…. И причината е, че всеки иска сървър „висока разделителна способност“. Целият добър комплект поддържа прах си сух.

Ние продаваме 3 продуктови диапазона, Kaleidescape, imerge и Idyl

Всички те са добри. Никой от тях днес не се занимава с HD-DVD или Blu-ray източници и важното е, че никой от тях наистина не е присъствал на въпроса на наистина голяма HD библиотека.

Вярвам, че ще има Blu-ray Idyl продукт и може дори да е първият, който се предлага на пазара. Вярвам, че това по същия начин, по който вярвам, че ще има работещ AMX модул за Idyl Server. Вярвам в това, но все още чакам. Това наистина може да бъде най -добрата платформа за медийни сървър във Великобритания, но идеалното сега имаме книга за покупка на продажби от над 6 месеца и има само няколко идила в нея.

Ако Idyl може да отстрани редица малки проблеми и да се интегрира добре с AMX, това ще бъде истински играч. За нас идеалното сега не е така. Това е наясно по начин, че никой от конкурентите му не е толкова един ден, ако го кажете, че имате 18TB материал там, той ще играе с вас. Това е притеснителна ситуация, защото наистина харесвам продукта – разгледайте някои от прикачените скрийншоти, той е гладък. И понеже ми харесва, ще му дам актуализиран преглед, когато модулът AMX е готов.

IMerge е доста различен. За едно нещо е наистина доста скъпо, както в двойника цената на идил – и се приближава до Kaleidescape в цената. Kaleidescape е толкова добър, че по -добре да сте сигурни в земята си, преди да го попитате навън. Но Imerge MS5000 върши добра работа.

IMERGE MS5000 ви дава 3 TB съхранение, разграждане 5 и секси интерфейс за управление на уеб. От гледна точка на инсталиране той ви дава най -добрия AMX модул в услугата (въпреки че има някои гадни бъгове, поправете го, моля). Наличието на два независими видео изхода (прилагането на условията и условията) го прави много по-използваем звяр в нормална среда за инсталиране по поръчка. Така че в обобщение, T е готино, той е гладък … вероятно все още се бие от Kaleidescapes в лице в лице.

Ако имате достатъчно пари, все още има само един избор.

Kaleidescape е красиво изграден. Начинът, по който се справя с излишъка, е готин. Интерфейсът на OSD е забележителен – по -добър от всеки друг аудио / видео продукт на пазара. Работейки, той има най -добрия потребителски интерфейс на всичко, което съм виждал в този сектор. Освен това струва натоварен товар пари. Скъпо е, но сега си струва да харчите парите си за идеално.

Но в бъдеще какво сме посочени да правим? Обикновено управляваме 10-15tb данни (и това се чувства много). Какво се случва, когато трябва да управляваме 300TB. Притесняваме се за тези неща през цялото време. Ако искате професионален медиен сървър, имате голяма DVD колекция и сте започнали да получавате Blu-ray, трябва да започнете да се притеснявате и за тези неща.

kaleidescape.com: imerge.co.uk: dfsolutions.co.uk

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *