Control4 MyHome App за Android Home Automation

Control4 привеждат приложението си Andriod MyHome на много повече потребители, тъй като те разгръщат версии на 19 езика през следващите няколко седмици. Понастоящем безплатното приложение поддържа мобилни устройства с Android с версия 2.1 до 4.0 на операционната система.

„Control4, водещ новатор в жилищни и леки търговски системи за автоматизация, обявява глобалното издание на Control4 MyHome Application за мобилни устройства Android на 19 езика. Семейството на продуктите Control4 MyHome дава възможност на клиентите да контролират тяхната система Control4 от любимите си смартфони, таблети и компютри.

Клиентите, които не са англи, вече могат да използват устройства, базирани на Android, в допълнение към устройства за iPad и iPhone, за да контролират осветлението, температурата, сигурността, музиката, филмите и много повече отвсякъде и по всяко време.

Control4 Myhome Application за Android устройства ще бъде достъпно на 19 езика в края на февруари. Поддържаните езици ще включват: китайски (опростен и традиционен), чешки, английски, френски, немски, немски швейцарски, иврит, италиански, японски, корейски, норвежки, португалски, руски, словашки, испански, тайландски, турски и украински.

Control4 MyHome включва демо режим, който позволява на клиентите да визуализират поддържаните възможности. Изтеглете приложението от пазара на Android и от екрана за добре дошли, просто стартирайте приложението в демо режим. Control4 Myhome Application за Android устройства поддържа операционните системи Android 2.1 до 4.0.

Control4 MyHome е достъпен като безплатно изтегляне и изисква активиране от сертифициран дилър на Control4, за да активира пълна функционалност на контрола. Control4 предлага лиценз за едно устройство и лиценз с множество устройства (Сайт) за множество потребители и много устройства. Версиите на устройството Apple iPhone и iPad на приложението Control4 MyHome също са достъпни с широк спектър от езикова поддръжка.

www.control4.com

Искам още? – Трябва да ни следвате в Twitter, като нас във Facebook или да се абонирате за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени по имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *