Dianemo Integrated Smart Home Solution

Convergent Home Technologies със седалище в Англия са създали нова система за интелигентни дома, наречена „Dianemo“.

Проектиран да контролира осветлението, отоплението, климатика, прозорците, щорите и щорите, както и да се грижи за изискванията за сигурност, мултимедия, изчислителни и комуникации в дома. Системата поддържа контрол на шините като EIB / KNX и PLCBUS.

„Dianemo е проектиран да обедини всички ваши цифрови услуги, съдържание и медии в една мощна, но лесна за използване система. В диапазона от проста и стилна система, която седи ненатрапчиво под вашия телевизор, до такава, която може да бъде разширена до всяка стая на вашия дом, за да отговаря на вас и непрекъснато променящите се нужди на вашето семейство. Друга динамична характеристика на Dianemo е, че тя е свързана и помага за управление и защита на вашата широколентова услуга. Той е проектиран да бъде надстроен и подобрен онлайн, така че винаги да има най-новите услуги и функции

Dianemo може да бъде пригоден да отговаря на вашия бюджет и може да бъде разширен на малки стъпки, тъй като вашите нужди се променят. Например, можете да изберете телевизия и аудио в няколко стаи, за да започнете и да добавите осветление, сигурност или климатичен контрол на по -късна дата. Вие контролирате какво може да направи Dianemo за вас и вашето семейство, за да допълните начина си на живот. ”

Сигурност – Контрол на алармата за сигурност, видеонаблюдение с откриване на движение и незабавни сигнали към мобилни устройства. достъп на живо до камери, докато сте далеч.

Автоматизация – Контрол на осветлението, отоплението, климатика, щорите, щорите и достъпът до превозното средство, в зависимост от вашите нужди и изисквания.

Мултимедия – Запис на телевизия по множество канала едновременно, пауза на телевизия на живо, записи на магазини, домашно видео, DVD и CD в централна медийна библиотека, която е достъпна за цялото семейство в целия дом.

Комуникация и изчисления – пълна телефонна система, използваща най -новата VOIP технология. Пълен интернет и имейл съоръжения в целия дом. Компютърен десктоп, където искате! ”

Пример „Стартово решение“ струва около 2,5 000 паунда плюс ДДС и инсталация

dianemo.co.uk

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени по имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *