DIY увеличени панелни стени

тук представяме прост и съвременен метод за изграждане, както и инсталиране на ламперия. Тъй като нашата ламперия е боядисана, ние успяхме да използваме достъпен фибрира със средна плътност (MDF), както и все още да постигнем външния вид на елегантната ламперия.

Разходите на всяка работа на ламперия ще зависят от размера на пространството, което е облицовано в допълнение към разходите за избраните от вас материали. За да поддържате ниските разходи, бягайте ламперия само до височина на железопътния стол, за разлика от пълната височина на тавана, както и изберете по-малко сложни корнизи. Тук вертикалните ленти се вземат от пода точно толкова, колкото таванът. В зависимост от ширината на избраните от вас панели, външният вид на тази работа ще варира.

Материали, както и инструменти

Лента Определете, както и молив

Ниво

T-Square

Формоване

Боя

Митра кутия, както и трион

Чук, както и удар на ноктите

1-1/2 ″ Завършване на ноктите

Лепило на ламперия

Запушване, както и пистолет

Стъпка 1: Определете размера на панела

Определете размера на лентите на панела. По същия начин изберете точно колко област искате между всеки вертикален панел (така че разбирате точно колко вертикални ленти ще ви трябват). Отидете в магазин за доставки на сгради, както и ги разкъсате (или изрежете) 4 ′ x 8 ′ x 1/2 ″ листа MDF до предпочитаните ширини. За да определите височината на вертикалните дъски, определете разстоянието между горната дъска, както и дъската, след това изрежете вертикалните дъски до тази дължина, така че те във форма плътно между горната дъска, както и на дъската. Работихме с 9 ′ тавана, както и с нашата основа, както и горните дъски бяха на всеки 6 ″ h., Така че нашите вертикални дъски бяха 8 ′ дълги. Направихме ги 3-1/2 ″ широки, както и ги поставихме на 7 ″.

Стъпка 2: Свържете хоризонталните дъски

Използвайки лепило на ламперия, както и 1-1/2 ″ Завършващи нокти, свържете основата, както и горните дъски към стената. Брой потънете главите на ноктите с удар на ноктите.

Стъпка 3: Свържете вертикалните дъски към стената

Нанесете 1/8 ″ топче от лепило на ламперия от върха до долната част на гърба на първата вертикална дъска, както и местоположение на стената. Използвайте ниво, както и T-Square, за да гарантирате, че каквото и да е директно преди да приковавате дъската към стената, използвайки 1-1/2 ″ завършване на ноктите на интервали от 1 ‘. Стискайте главите на ноктите с удар на ноктите. Продължете този процес, измервайки разстоянието между дъските всеки път, когато се добави още една вертикална платка, за да се гарантира равномерно разстояние. Направете маркировки с молив в горната част, както и до дъното на стената, където всяка дъска трябва да бъде свързана, за да улесни това.

Стъпка 4: Стената на боя, както и ламперия

Използвайте запълване, за да запълните всякакъв вид площ между дъските, както и стена или между вертикални, както и хоризонтални дъски. Премиер, както и боядисване на стената, както и ламперия, което позволява да изсъхне между палта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *