Избори на редактора: 5 вдъхновяващи онлайн магазина за пазаруване сега

Дизайн редактор Kai Ethier споделя любимите си онлайн дестинации за пазаруване за декор за дома.
Между продуцирането на фотосесии, събирането на истории, преследването на децата ми и реновирането на дома ми (Phew!), Намирам, че през деня има все по -малко време да разгледам любимите си магазини. Все пак редакторът в мен жадува „The Hunt“, така че между Jobs, аз правя следващото най -добро нещо: отивам онлайн. Ето моите пет най -добри сайта, които да разгледам за вдъхновяващ дизайн.

Когато се опитвам да намеря страхотни възглавници, винаги се насочвам към дома на Мерилин Харингтън. Особено обичам нейните класически проверки на вълната и колекции за свобода, но има и много очарователни твърди вещества.

Източник: Мерилин Харингтън дом

Продукти: Възглавница Westbourne (вляво), 130us; Buckingham Teal възглавница, $ 85us

Този магазин е моят опит за килими и помпом одеяла. Техните истински марокански килими в класически слонова кост и черно ме хващат за око в наши дни, но те също идват в зашеметяващи цветни версии, които са наистина уникални. Техните помпомни одеяла се предлагат и в различни нюанси и ивици и мисля, че са толкова забавни за детска стая (макар че с радост бих го взел за моя собствен будоар).

Източник: Indigo & Lavender

Продукти: Maia M Azilal Moroccan Berber Rug, 1,255 долара; POM POM одеяло в мулти, $ 255

За зашеметяващи тави и вази обичам да се насочвам към сайта на базирания в Ванкувър търговец. Те имат невероятно разнообразие от аксесоари като цяло – всяко парче се чувства много внимателно курирано и специално – но идеално сега, кръглата тава на булевардът и малката Delos Vase ме стърчат.

Източник: Осигурете

Продукти: Кръгла тава с булевард в бял мрамор/въглен от Марта Силен (вляво), 300 долара; Малка ваза Delos при изгрев от Рина Менарди.

Трудно ми е да не искам всичко от базирания в Чикаго търговец Джейсън дом, от големите им мебели до техните специални аксесоари. Особено обичам техните набирателни предмети и спално бельо и в момента гледам тези черно -бели керамични чаши и очарователни кърпи за ръка и баня.

Източник: Jayson Home

Продукти: Черно -бели чаши, от 10 долара всяка; Яспер кърпи във ВМС и бяло, от 28 долара всяка

Когато се отнася до плат за драперия и римски щори, обожавам избора на Tonic Living (плюс, те вършат отлична работа на покрити с прозорци по поръчка). Един от любимите ми модели е Мили, мека, доста флорална с винтидж усещане. Също така съм обсебен от Tuscany Linen в овесена каша – всъщност планирам да го използвам в собствената си основна спалня.

Източник: Tonic Living

Продукти: Мили в Бери (вляво); Тосканово бельо, овесена каша

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *