CART DIY BAR

Добре запазеният бар е задължителен за запалените забавници. Чрез Corralling Botts, както и стъклени съдове на едно компактно място, този Caddy със себе си е идеален за малко зона на втора станция за напитки. Също така е достъпно да се направи, особено ако вече имате странична маса, която може да използва разпръскване. Когато е приключил смесеният час на напитки, просто го разточете от метода, докато не бъде готов да бъде използван отново.

Материали, както и инструменти

Помощна масичка

4 колела

Лист корк

5 ‘верига на месинговата сфера

8 куки за очи

Контакт цимент

Стъпка 1: Изберете малко дървена маса

Използвах стара странична маса, която избрах за неговата страхотна модна естетика. Също така ми харесва, че има втори рафт, който може да се използва за съхранение на винарски очила, както и кристал. Ако все още нямате маса, която да използвате, пазарувайте около бълхи пазари, както и антикварни магазини. Когато сте избрали маса, пробийте дупки в основата на всеки крак, както и завинтвате колела.

Стъпка 2: Покрийте плота с корк

Нарежете парче корк 2 ″ по -малко от повърхността на плота. Корк ще защити повърхността, както и ще помогне да се предотврати движението на бутилките. Ако вашата маса е кръгла, използвайте транспортиращ, за да начертаете кръг върху листа от корк, след което я изрежете, като използвате нож за комунални услуги. Придържайте корк към настола с свързване с цимент.

Стъпка 3: Добавете парапет

Декоративната верижна релса осигурява количката полиран вид. Избрах верига за месингови сфери, която се продава в повечето магазини за хардуер, както и куки за очи с форма на диамант, за да създам геометричен интерес. С молив маркирайте осем равномерно разположени точки около периметъра на плота на около 1 ″ от ръба. Пробийте дупки във всяка точка, както и завинтвате в куките за очи. Нарежете веригата на размерите с клещи, завържете я с куките, както и близо с фиксираната си закопчалка.

куки за очи mjölk; Колеги, инструменти на долината на Лий, винарски очила, кофа за лед, Angus & Company; килим, elte; Corkscrew, Cynthia Finley Antiques; Цвят на стената, екологичен Calke (34), Farrow & Ball.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *