3 Идеи за обновяване на мазе

Персонализирана ремонт на камина/мазе от основните строители на Meridian.

Ремоделирането или довършването на вашето мазе може почти да удвои функционалното жилищно пространство на вашия дом. Можете да обновите мазето си, за да включите повече спални за растящо семейство, пространство за релакс, забавление или дори да изградите вторичен апартамент за допълнителен доход. Обновяването на мазето ще увеличи собственото ви удоволствие от пространството и стойността на препродажбата на вашия дом.

Meridian Master Builders в Едмънтън са по поръчка строители на жилища и реновитори. Те споделят 3 идеи за обновяването на вашето мазе.

1. Създайте семеен център за забавление.

Наличието на второ пространство за вашето семейство да се мотае е огромна полза. Независимо дали всички се наслаждавате на филмова нощ като семейство или децата ще избягат, за да играят с приятелите си, създавайки пространство за забавление и забавление, е чудесна идея за семействата.

Ако поставяте домашно кино или планирате да имате по -голяма зона за гледане на телевизия, помислете да го направите в част от мазето, което има по -малко прозорци. Това ще оптимизира вашето гледане. Ако планирате да използвате дневната зона на мазето за релаксиране или игра на игри, поставете го в зона, която има прозорци и естествена светлина. Помислете да поставите кухненски бокс или мокър бар. Тогава няма да ви се налага да вървите докрай горе за питие или закуска.

Meridian Master Builders могат да помогнат за създаването на дизайнерски план за вашия център за семейни развлечения и обновяване на мазета. Те също могат да изграждат центрове за развлечения по поръчка, кухненски и други.

2. Пещерата на върховния мъж (или жена).
Ако имате семейство или живеете със съквартиранти, наличието на място за себе си може да ви помогне да се отпуснете или дори да работите върху хобитата си. Терминът „Човек пещера“ се отнася до пространство, където човек може да избяга, за да гледа телевизия, да забавлява приятели или да играе видео игри – но наистина концепцията за пещерата на човека се прилага за всеки в дома. Може да се използва и за всяка функция.

Ето няколко идеи за вашето лично бягство:

Библиотека или офис: Богатите и известни хора във филмите винаги изглеждат, че имат проучване или библиотека. И вие можете! Накарайте генерал изпълнител да изгради рафтове за книги, добавете старомодни лампи, малко мокър бар и някои удобни места за сядане.

Работилница или студио: Някой от вашето семейство обича ли да се занимава или създава? Изградете пространство за работа на дърво, ремонт на домакинството, керамика, рисуване, рисуване, чертеж или шиене.

Бар за мазе: Ако сте любител на занаятчийската бира или ценителят на виното, създайте пространство за наслада на тези изкушения и забавление на другите. Ще ви е необходим персонализиран бар, шкаф, хладилник, удобни места за сядане и не забравяйте масата на басейна.

3. Вземете цялостно тяло да тренира в домашния си фитнес.

Ако сте във фитнес или искате да го направите ежедневна част от живота си, изграждането на домашен фитнес в мазето може да бъде по-рентабилно от живота на членството в фитнес. Плюс това, можете по -лесно да се изтръгнете в тренировка, без да се налага да напускате къщата.

Ако искате да реновирате за домашен фитнес, ще трябва да държите пространството отворено. Изберете добро осветление и направете стаята да изглежда по -голяма, като инсталирате огледала от пода до тавана на едната стена. Помислете за вида упражнения, които искате да правите у дома, и отидете да пазарувате за подходящо фитнес оборудване. Прочетете тази статия за изграждането на домашен фитнес във всяко пространство.

Реновиране на мазе в Едмънтън

Meridian Master Builders са специализирани в сградата на жилищата по поръчка и основните ремонти на жилища. Независимо дали реновирате мазето, реконструирате основния етаж или изграждате дом от нулата, те ще бъдат критична част от вашия екип. Меридиан ще ви даде качеството, което заслужавате, използвайки отворена комуникация и процес, който работи.

Първи стъпки. Свържете се с Meridian Master Builders днес!

RenovationFind Certified е символ на целостта, държана само от най -надеждните компании в подобряването на дома, обслужването, поддръжката. Това увеличава доверието на потребителите във вашия бизнес, като ви дава предимство над конкуренцията ви, като същевременно ви потвърждава като най -доброто.

Повече от онлайн директория, ние сме най -бързо развиващата се маркетингова платформа в Западна Канада за популяризиране и свързване на най -добрите компании за сделки, услуги и домашни подобрения на собствениците на жилища.

Щракнете, за да намерите >>>>> Реновиране на мазе в Едмънтън.

Може да харесате още:

Три причини да се каже „да“ на обновяването на мазе

Три причини да се каже „да“ на обновяването на мазе

Ако имате мазе, може да е трудно да знаете как най -добре да използвате това пространство в дома си, но наистина има толкова много аз

10 най -добри компании за обновяване на мазе през 2022 г. в Едмънтън през 2022 г.

10 най -добри компании за обновяване на мазе през 2022 г. в Едмънтън през 2022 г.

Планиране на обновяване на мазе? В никакъв конкретен ред, ето 9 -те най -добри компании за реновиране на мазе в Едмонт

Идеи за обновяване за трансформиране на вашето мазе

Идеи за обновяване за трансформиране на вашето мазе

Мазетата могат да бъдат големи пространства с много потенциали. С правилните ремонти можете да превърнете мазето си в m

4 съвета за вашия персонализиран дом за дома

4 съвета за вашия персонализиран дом за дома

Създаването на къща по поръчка еПерфектна възможност да създадете завинаги дом на мечтите си. Обаче много влиза

9 най -добри компании за обновяване на мазета във Винипег

9 най -добри компании за обновяване на мазета във Винипег

Най-рентабилният начин за увеличаване на пространството в дома ви често включва обновяване на мазето. Собственици на жилища на Уинипег

Три вида легални апартаменти за вашия дом

Три вида легални апартаменти за вашия дом

Изграждането на вторичен апартамент в Едмънтън има много предимства. Това ще увеличи стойността на вашия имот и ще добави още livea

Работете с 4 O.A.K. Конструкция за резултати от добавяне на стойност

Работете с 4 O.A.K. Конструкция за резултати от добавяне на стойност

Когато правите реновиране на дома или мазето, наемането на опитен, квалифициран изпълнител може да бъде един от най -важните ви D

5 -те най -добри компании за обновяване на мазе в Калгари

5 -те най -добри компании за обновяване на мазе в Калгари

За много собственици на жилища мазетата са силно недостатъчно използвано пространство. И все пак вашето мазе има толкова много потенциал, независимо дали сте

от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *