Thinkflood Launch Redeye Pro Linux базирана система за домашна автоматизация

на популярната оригинална IR система за iOS за устройства за iOS току -що получи нов Big Brother. Redeye Pro е сървър на Rack Mount Linux, който се прикрепя към вашата мрежа, за да осигури IR и контрол на домашната автоматизация.

Можете да командвате дома си от вашия iPhone, iPad и iPod Touch с приложението iOS, както и от всеки компютър, смартфон, таблет или друго устройство с браузър. В момента Thinkflood разработват приложения и за телефони и таблети с Android.

8 -те маршрутични инфрачервени порта на Redeye Pro са идеални за сложно управление на AV системата и неговите сензори за затваряне на контакт ви позволяват да задействате дейности и команди в отговор на външни събития, като отваряне на гаражна врата или нарастващо ниво на вода във вашия мазе.

Контактните релета улесняват активирането на друго оборудване и неговото RS-232 и разработените в скриптовете ви дава възможност за двупосочно управление и интеграция с множество интелигентни домашни системи като осветление и сигурност. Мрежовата свързаност идва от борда 10/100 Ethernet и 802.11 b/g wifi …

„Redeye Pro надхвърля контрола на домашното кино на оригиналния ни Redeye и ви позволява да управлявате голямо разнообразие от оборудване, включително системи за осветление и сигурност, HVAC, помпи и спринклери и други. Разбира се, Redeye Pro все още ви позволява да използвате каквото и да е устройство, което имате, като контролер, независимо дали е компютър, смартфон или таблет.

На повърхността Redeye Pro работи точно като оригиналната ни единица Redeye – той се прикрепя към вашата домашна мрежа, така че да можете да контролирате оборудване от голямо разнообразие от устройства, включително iPhone, iPad и персонални компютри. Redeye Pro опростява контрола върху вашето оборудване с помощ Вашият AV приемник се свързва с кабелната ви кутия се свързва към вашия Blu-ray плейър. Фе.

Redeye Pro допълнително разширява опростеното управление, като ви позволява да се свържете с повече оборудване. Първо, Redeye Pro е в състояние да контролира повече от една стая в къщата наведнъж – дори може да синхронизира контрола в множество стаи. Второ,

Redeye Pro се предлага оборудван с широк спектър от физически връзки, така че да може да работи с устройства, които получават инфрачервени команди, както и тези, които комуникират през сериен порт (RS-232), използвайки сензори, релета и други.

Например, като се интегрирате със осветителна система, можете да конфигурирате Redeye Pro не само да контролирате осветлението като част от вашите дейности, но и можете да използвате светлинни превключватели, за да контролирате Redeye Pro и другото оборудване, свързано с него. Представете си, че ходите в входната врата и светлините светят автоматично и любимата ви музика или радио програма започне да свири тихо на заден план.

Свързан-Маршрутируем инфрачервен с цифрово управление на усилването, контактни сензори за затваряне и релета, RS-232, 10/100 Ethernet и 802.11 b/g wifi означава, че Redeye Pro може да говори с всичко, което ви интересува да го хвърлите.

Гъвкав – Конфигурирайте един Redeye Pro за контрол на множество стаи и скоро комбинирайте множество единици Redeye Pro заедно в един функционален блок за още повече свързаност.

Усъвършенствано – усъвършенствано скриптове за цялостно управление и безпроблемна интеграция с други системи. Вътрешно захранване, без вентилатор, стилен дизайн и включен комплект за монтаж, така че Redeye Pro изглежда страхотно в багажник или стек.

Redeye Pro се предлага сега от избрани дилъри и персонализирани интегратори.

Thinkflood.com

Технически спецификации

Свързаност

Осем (8) Двуфункционални, 3,5 мм инфрачервени портове за закриване/контакт с контакт с цифрово управление на усилването до 150mA @ 5V на порт

Четири (4) Релета за затваряне на контакт, всяка от които е оценена до 1A @ 24V с Debounce

Два (2) RS-232 порта (DB9), работещи до 230,4kbps, със софтуер или контрол на хардуерния поток

Две (2) 10/100 Ethernet (RJ45) с вътрешен превключвател

Един (1) USB-A порт (предния панел)

Два (2) USB-A портове (заден панел)

Един (1) USB-B порт (заден панел)

802.11 b/g wifi

Включва

Процесор за автоматизация на дома „Redeye Pro“

Захранващ кабел (6 фута/2 метра)

Комплект за монтаж на багажници (уши, лицева плоча, крепежни елементи)

Възможности

Маршрутируемо инфрачервено управление

Интегриран сензор за инфрачервено обучение

Контрол

Двупосочно управление на устройството с помощта на RS-232

Капацитет за съхранение на десетки устройства и стотици команди

Едновременна комуникация с клиенти на контролера (iPhone, iPod touch, iPad, компютър и т.н.)

Изисквания

iPod touch (1 -во, 2 -ро, 3 -то или 4 -то поколение), iPhone, iPhone 3G/3GS, iPhone 4 или iPad работи iOS 3.0 или по -нова версия

Софтуерно приложение Redeye (достъпно като безплатно изтегляне от iTunes)

Препоръчително

Wi-Fi (802.11b/g) мрежа с интернет връзка

Поддържа

Почти всички устройства за домашно забавление с инфрачервени възможности. (Инфрачервено предаване до 1MHz; инфрачервено обучение до 100kHz.)

RS-232 устройства до 230.4kbps

802.11b/g neTworking

WEP, WPA, WPA2 протоколи за сигурност

Съвместимост на устройството

iPod touch (1 -во, 2 -ро, 3 -то или 4 -то поколение)

iPhone, iPhone 3G/3GS/4

Айфон 4

Ай Пад

Персонален компютър (работещ с Windows, Mac или Linux OS)

Андроид телефони и таблети (Очаквайте скоро)

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *