ComfortClick Manager KNX Software Software

Komfortklik, специалист в разработването на софтуер за домашна автоматизация, с удоволствие представя софтуера за визуализация на ComfortClick Manager KNX, който позволява пълна автоматизация на сгради и управлява през всяко устройство с Android, iOS, MacOS или Windows платформа.

„ComfortClick Manager предлага удобна услуга за домашна автоматизация на системни интегратори и DIYs и може да се прилага в жилищни и търговски сгради. Целите на развитието бяха фокусирани върху задоволяването на нуждите както на системните интегратора, така и на крайните потребители. Резултатът е услугата за домашна автоматизация, която е лесна за използване, гъвкава, широко приложима и достъпна. Няколко основни предимства на мениджъра на ComfortClick са:

Изграждането управлява чрез всяко устройство – с нарастващия брой различни платформи, които контролират приспособленията за използване, е от съществено значение да имате универсална услуга, която да работи с всяко устройство. ComfortClick Manager позволява ефективно проследяване и управление на системи за автоматизация на сгради, базирани на KNX чрез предпочитано от потребителя устройство, което може да бъде всичко – от iPhone до Android или Windows базирано устройство.

Автоматизация – Въпреки че е една от основните характеристики, частта за автоматизация на домашната автоматизация често се пренебрегва. Ефективната система за домашна автоматизация трябва незабавно да предлага икономия на енергия, повишена безопасност и комфорт, без хората да трябва да правят нищо. ComfortClick Manager предлага широка гама от задачи за автоматизация, вариращи от рационални функции, графици, регистриране на данни и сцени до време на работа и симулация на присъствие.

Широка приложимост – Ползите от всяка система за автоматизация на дома зависят значително от броя на интегрираните строителни устройства. ComfortClick Manager предлага поддръжка не само за KNX, но и за DSC алармена система, Global Caché устройства, IP видеокамери, XBMC (Beta) и USB GSM модеми. В функциите на Fall ComfortClick Manager ще бъдат подобрени с поддръжката на Zigbee.

Бърза и ефективна конфигурация на сградата – Времето е пари. Вероятно всеки системен интегратор би искал да завърши конфигурацията на системата в най -краткия възможен момент с най -малко неудовлетвореност. Софтуерният пакет ComfortClick Manager включва приложение за конфигурация, което може да се обработва от почти всеки с някои технически познания. Системната конфигурация се нуждае само от един GUI дизайн, който отговаря на всички контролни джаджи (Apple, Android и Windows), като по този начин намалява времето за конфигурация до минимум.

Удобна цена – Когато избирате за най -добрата услуга за домашна автоматизация, тя често се свежда до съотношението на цените. Първата стъпка обикновено е оценката на производителността на продукта. За да бъде максимално прозрачен, Komfortklik предлага напълно практична версия, което позволява на системните интегратори да направят всички тестове, преди да изберат да купят.

Цената на продукта често не включва всички разходи, които се случват през живота на продукта. С Manager ComfortClick мениджърът след покупка разходите се намаляват до минимум. Един пример е клиентското приложение, което може да се използва на произволен брой контролиращи устройства, което означава, че закупуването на нов iPhone не включва и разходите за нов лиценз. Налична е и напълно безплатна версия на ComfortClick Manager, която може да се използва за по -малки апартаменти. Кратко обобщение на основните характеристики на мениджъра на ComfortClick:

Изграждането управлява през всяко устройство с Android, iOS, MacOS или Windows платформа.

Поддръжка за KNX System, DSC Alarm, Global Caché устройства, IP видеокамери, XBMC (Beta) и USB GSM модем. Поддръжка на Zigbee идва през есента.

Възможност за различни задачи за автоматизация (например рационални операции, графици, регистриране на данни, симулация на присъствие и др.).

Бърза и ефективна конфигурация на интелигентна сграда. Същият GUI отговаря на всички контролни устройства.

Само с един лиценз можете да използвате приложението CMClient на произволен брой контролни джаджи (iPhone, iPad, Andorid и Windows базирани устройства). “

www.comfortclick.com: Други статии на EIB / KNX

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени чрез имейл, директно до входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *