Windows Audio до Apple Airport Express

Сега това изглежда много полезно, изпратете аудио от всяко приложение на Windows до Apples Airport Express …

„Ако не сте запознати с Airfoil, това дава възможност за изпращане на аудио в популярния хардуер на Apple Express, който иначе е ограничен до моногамна и монотонна връзка с iTunes. С Airfoil можете да изпратите аудио от RealPlayer, Windows Media Player и почти всяко друго аудио приложение до Airport Express.

Тъй като Airfoil беше пуснат за първи път за Mac преди четиринадесет месеца, потребителите се пледираха и поискаха версия на Windows, те спекулираха, че имаме такава в творбите и дори го използвахме като част от шегата на априлските глупаци тази година тази година . И макар че определено не напускаме платформата Mac, ние усетихме, че самолетът беше твърде добър, за да не споделяме с нашите братя Windows …

И така, ето го, крилото за Public Beta Windows. Това не е напълно направено, но всички функции за 1.0 са на мястото си и ние работим за ноктиране на всички останали грешки. Моля, изтеглете Airfoil за Windows сега и ни съобщавайте директно с всякакви проблеми. В противен случай можете да закупите Airfoil за Windows за 25 долара от елемента на менюто Buy Airfoil точно вътре в приложението. Лицензът ви ще бъде валиден на крайния крило за Windows 1.0.

Така че независимо дали използвате Mac OS X или Windows, можете да научите повече за Airfoil или да го изтеглите директно в момента. ”

Въздухоплаване

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *